Şimdi Ara

MART AYI TATİL PLANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Daha oncede farklı bolumlerinde bulunmustum konunun. Mart Ayında 1 hafta 10 gunluk bir izin aralığım var. belgrad saray bosna pattaya ilk aklıma gelenler. schengen amerika ingiltere kanada vs butun vizelerim var =) cok maliyetli olmayan guzel eğlenebilecek yerler nereler? Gece hayatı yeme içme tarih kultur alısveris aklınıza ne geliyorsa...

    Tek sıkıntım su an tek olmam.

    Fikirlere ihtiyacım var ....



  • Öncelikle tek olmanızı kesinlikle dert etmeyin çünkü birazcık sosyal bir kişiliğiniz varsa bir 'yabancı' olarak insanlarla çok rahat iletişim kurabilirsiniz. Arkadaş bulmak o kadar kolay ki yabancıysanız... :) Diğer yandan Belgrad güzel seçim bence, Sırbistan'da hayat çok canlı ve insanlar çok sıcak. Onun yanında 3 saat uzaklıktaki Niş şehrini de ziyaret etmenizi tavsiye ederim. En güzel tatil anılarım Niş'tedir hep...
  • kutzu K kullanıcısına yanıt
    hocam yorumun icin cok tesekkurler.... =) değerlendirmeye alıyorum ki yogunluk seninle hemfikir... =) hala kararsızım

    peki ugun turlar veya ucak bileti alabilceğim siteler var mıdır? paylasabilirseniz sevinirim
  • Turlar her sitede farklı, o yüzden 'budur' demek çok zor, 4-5 ana siteden karşılaştırmalı olarak bakmak en doğru yol bence. Uçak bileti için de aynı. Standart bir tatil arıyorsanız tur şirketleri istediğinizi verecektir zaten. Ama ekstralar için çok fazla para istiyorlar, o yüzden ekstraları satın almayıp kendiniz gezmeniz daha hayırlı olur cüzdan açısından. :)

    Bir de bazı tur şirketlerinin 'ekstraları satın almayanlar benzinlikte bekleyecek' tarzı ayıp kere ayıp uygulamaları olduğunu duydum. O yüzden turunuzu satın almadan önce mutlaka telefon edip teyid edin böyle bir durum olmadığını.

    Kendi seyahatlerimden edindiğim tecrübe de Sırbistan için en uygun çözümün 'Air Serbia' (eski adıyla Yugoslavya Havayolları) olduğu yönünde. THY'nin yarısı fiyata uçmuştum en son Sırbistana. skyscanner, expedia, ekobilet üzerinden karşılaştırma yapın aynı uçuş için. Son olarak da şirketin kendi sitesindeki fiyata bakın. En uygunu hangisiyse oradan alın biletinizi. :)




  • belgrada gitmeyi bende çok istiyorum geçen sene bilet aldım tek başıma gidesim gelmiyor biletim mayısta skt bitiyor. gel beraber gidelim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanıma girenler çoğalıyor =)))) tur şirketlerini arastırdım evet haklısın.daha once gittiğim yerlere hep tek gittim.otel ev onceden ayarlayıp gittim tek basıma gezdim.en son budapeste wizzairden bilet aldı arkadaslarım gecen hafta hemde tarifeli sefer 39€ tek yon. yugoslavya havayollarınıda bi kurcalamak lazım . sırplar bizi pek sevmezler ama bakalım sonuc ne olur :)
  • Sırbistan'a ucuz bilet bulursan banada bildir hocam Sunay ayi icin en uygun 400 liraya var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obama_TR kullanıcısına yanıt
    265 tl THY de su an

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.