Şimdi Ara

Marmara Üniversitesinin Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boğaziçi, İTÜ, ODTÜ gibi bir kaç üniversiteden sonra Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olduğunu düşünüyorum. Bu okula girmeden önce içeriye girip okulu görmek istemiştim. Ve beni o kadar heyecanlandırmıştı ki. Bir kere öğrencileri çiçek gibi, çok kaliteli düzgün insanlar. Giyimleri , konuşmaları, eğitim seviyeleri, aldıkları puanlar hepsi kalitelerini öne çıkarıyor. Bunu daha ilk günlerde farkettim.



    Okulun içinde(Kadıköy Göztepe Kampüsünden bahsediyorum) 4-5 tane çok güzel kafe var. Sanırım bir tane daha yapılacak. Her şey o kadar güzel ki. Spor salonu da var. Kartınızla gidip boş olduğu zaman ücretsiz basketbol oynayabiliyorsunuz. Dışarıda da basket sahaları var. Genelde boş oluyor. 3-4 tane var. Kütüphanesi 3-4 katlı. Bilgisayarları biraz eski. Yenilenmesi lazım. Eksikleri var. Düzeltilmesi gereken şeyler var. Ama her şeye rağmen okulumuzun harika olduğunu düşünüyorum.



    Bu okula girmek için kendimi çok yıpratmıştım. Ama ben en iyilerini hak ediyorum. Sağlam bir üniversitede olmam gerekir diye düşündüm hep. Bu yüzden ya Marmara ya hiçbiri mottosu ile hazırlandım sınavlara. Sınavı kazandıktan sonra yaşadığım duyguları size anlatamam. Okula girdikten sonra ilk bir kaç ay bürokrasi yavaşlığı nedeni ile okuldan biraz soğumuş olsam da okula gitgide alıştım. Ve şu anda burda olmaktan, burda kurduğum arkadaşlıklardan, üniversite ortamından çok çok memnunum.


    İstanbul Üniversitesi mi Marmara Üniversitesi mi diye düşünüyordum buraya girmeden önce. Puanlara baktığımda Marmara'nın daha yüksek olduğunu görmüştüm. Marmara'nın bir tık daha iyi olduğunu farketmiştim daha girmeden, sadece gözlemlerimle. Okula girdikten sonra ise İstanbul Üniversitesinin, Marmara Üniversitesinin ayağının tozu bile edemeyeceğini anladım. Marmara çok açık ara, İstanbul Üni den kat be kat daha iyi. Burayı seçtiğim için çooooook mutluyum. ❤❤❤


    Yakında youtube kanalımda Marmara Üniversitesi ile ilgili bir video çekeceğim. Kanalıma abone olursanız sevinirim. Gelişmelerden de bu sayede haberdar olabilirsiniz.

    Kırmızı Elmayoutube
    #kütüphane #yks #tyt #dgs #ales #yeninesil
    https://www.youtube.com/watch?v=WFgpv85Dk9A







  • Okul Maltepe'ye taşınıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 4 Eylül 2022; 11:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sldgkasğodigksağdh

  • Alıntı

    metni:
    Arkadaşlar konumu okuyanlar, benden size tavsiye. Siz siz olun sakın Marmara'yı seçmeyin. Marmara'yı seçiyorsanız da Marmara İşletme yi seçmeyin. Hiç tavsiye etmiyorum. Yönetimde olan öğretmen kadrosundan da hiç memnun değilim. Çok ilgisizler öğrencilere karşı.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150798660

    Alıntı

    metni:
    Marmara Üniversitesi Türkiye’nin diğer üniversitelerine göre genel olarak daha iyi olsa da, şahsi görüşüm okulun 5 para etmediğidir. Neden derseniz. Evrak işlerini yapanlar çok tembel ve disiplinsiz. Personeller yetersiz. Kütüphanedeki kitaplar çok çok az. Bilgisayarlar hem az hem internet erişimleri yok, hem de çok yavaşlar. Eğitime verilen değer 0. Hatta eksilerde. Öğrenciler müşteri olarak görülüyor. Sırf öğrenciler yemekhanede yemek yiyemesin diye öğle saatlerinde 12.00 gibi ders koyuyorlar. Öyle ki öğrenciler kantinde yemek yesinler ve okula para kazandırsınlar. Bu sadece Marmara’da da böyle değil. Eski okuduğum 2 yıllık İstanbul Üniversitesi İşletme yönetiminde de böyleydi. 2 yıl boyunca toplam sadece 1 kere yemekhanede yemek yedim. O da kalitesiz, dandik bir yemekti. 10 kuruşluk paket tatlıyı yemek diye önümüze koymuşlardı. İkinci kere, bir daha yemek yemeye gitmemiştim.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150848268


    Alıntı

    metni:
    Marmara Üniversitesini asla yazmayın. 5 para etmez kalitesiz bir okul. Girdiğiniz ilk günden itibaren pişmanlık yaşayacaksınız. Bu kadar kalitesiz, bürokrasisi bok gibi olan bir okula neden bu kadar değerli bir okulmuş gibi muamele edildiğini dahi anlamıyorum. Türkiye'de üniversite okumak 4 yıllık vakit kaybıdır diye boş yere dememişler. Celal Şengör boşa demiyor.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152108813


    Alıntı

    metni:
    Anadolu Üniversitesi Marmara'dan bin kat iyidir.Marmara denilen rezil yer birinci öğretim öğrencilerine, ikinci öğretim saatlerinde ders koyan anormal ve tuhaf bir okuldur. Bütün günüm derslerle dolu. Sabah 10.30 da da dersim var. Akşam 21.00 da biten de dersim var. Uyuyacağım saate ders koymuş adamlar. Marmara Üniversitesi denen yer Türkiye'nin en dandik ve komik okuludur. Seçmeyin seçtirmeyin.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151368016


    Alıntı

    metni:
    Marmara Üniversitesi hayal kırıklığıdırBu üniversitenin kapısına bakıp aldanmayın sakın. Baştan aşağı fiyaskodur. Nesi kötü diye sorunca biri aklıma şey geliyor. Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş.


    Marmara kütüphanesinde 30 tane evet yanlış duymadınız, binlerce öğrencinin okuduğu ünide sadece 30 tane ve hepsi de tarihten kalma külüstür bilgisayarlar var. Çoğu bilgisayar internete girmiyor.


    Evrak işleri en yavaş ilerleyen, ders seçiminde herkesin başka yere yönlendirdiği ve asla işinizi zamanında ve düzgün halletmeyen, en ufak bir yanlışta ise sorumluluğu ve suçu size atan boktan bir okuldur.


    Dersleriniz çakışır alttan alıyorsanız. Sınavlarınız bile çakışır. Bunları çakışmayacak şekilde düzenleme kabiliyetinden yoksundurlar.


    Çakışan dersleri alma hakkı vermezler.


    Ders saatlerini öyle bir düzenliyorlar ki öğle 12.00-13.00 arasına ders koyuyorlar ki öğrenciler yemekhanede yemek yiyemesin. Amaçları ticari kar gütmek öğrencilerden.


    Ayrıca yönetim, akademisyenlere ve öğrenci işlerine mobbing uyguluyor bir çok fakültede. Öğrencileri ise insan yerine dahi koymuyorlar.


    Burası üniversite falan değil arkadaşlar inanın bana. Celal Şengör boş yere demiyor. Burası belki meslek okulu denilebilir ancak. Kalite 0.


    İstanbul Üniversitesini yazmadığıma çok pişmanım. Şeker gibiydi hocaları, yönetimdekiler ve öğrenci işleri.


    İstanbul Üniversitesi > Marmara bunu anladım. Zaten dünya sıralamasında da geçiyor. Marmaradan nefret ediyorum. Sırf evrak işleri konusundaki becerisizlikleri yüzünden okulunuz uzayabiliyor. Yazmayın, yazdırmayın.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150939114





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.