Şimdi Ara

Marmara üniversitesi sermaye piyasası hakkında görüşleriniz nedir?.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
38.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, bende gecen yil bankacilik ve sigortaciliktan mezun oldum ve marmara sermaye piyasasi tek hayalim diyebilirm fakat dgs ile gecis yapacagimdan hangi siniftan baslarim tekrar birinci siniftan baslarim diye endiseleniyorum 3 siniftan baslayabilir miyim ve bu konuda sikinti yasar miyim herhangi bir bilginiz var midir ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ben de bu sene tercih yapacağım İnş.istanbul üni. iibf bölümleriyle Marmara üni. bankacılık sigortacılık bölümleri arasında kararsız kaldım.marmara evime yakın diye orayı yazmayı düşünüyorum.bana artıları eksileri ne olur? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Yuksek lisans icin ne dusunuyorsun hangi bolum okumali banka icin daha dogru olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sermaye Piyasası okuyorum Marmara'da, sorularınızı cevaplandırabilirim.
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Slm ben bikac konusunda soru sorcaktim dersler çok zor mu ve geleceği nasıl bu bölümün bide son olarak bu sne siralamayi kactan kapattı çok merak edyorum bende marmarayi dusunyom ama sıralama tutmuck gibi gozukyo sorularımı cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus124 Y kullanıcısına yanıt
    Sıralama ve puan konusunda hiç bir bilgim yok, kazandıktan sonra bi daha bakmadım açıkçası.

    Dersler kesinlikle zor değil. Derslere girip, dinleyip, kendi notlarını tutarsan bütün derslerden AA ile geçeceğinin garantisini veririm. Bölümün geleceği çok iyi. Mükemmel iş fırsatları var. Ama bu tamamen sana bağlı. Dersler çok yüzeysel ve teorik. Verilen dersler çok yetersiz. Okul sana neredeyse hiç bir şey katmayacak emin ol. Gördüğün dersler sadece sana yol gösterici olacak. Gerisi senin kendini geliştirmene kalır. Kendini geliştirirsen çok iyi yerlere gelirsin, geliştirmezsen iyi bir işi bırak iş bulman bile çok zor olur.

    Okul konusunda ise pek iyi konuşamayacağım. Çok yorucu bir okul. Ufak bir iş için bile günlerce uğraşmanız gerekebilir. Hocalarla iletişime geçmek başbakanla iletişime geçmek kadar zor. Sermaye Piyasası'nın bulunduğu Yüksekokulda tamamen lise standardında işliyor her şey. Derslikler yetersiz.

    Sonuç olarak eğer mükemmel bir üniversite hayatı değil de gelecek açısından güzel bir adım atmak istiyosan kesinlikle okunabilecek bir bölüm.




  • Teşekkürler umarım yeterli puanı alırım kendimi gelistrcegime inanıyorum zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ygsden orta halli şekilde geçti burayı yazmak istiyorum.fakat devam zorunluluğu var mı benim gibi çalışmak zorunda olanlar için?

    cevap için şimdiden çok teşekkür ederim
  • Hortlatayım bari konuyu bu yıl okumayı düşünüyorum eğitimi ve iş imkanları nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'den bu yana çok şey değişmiştir. Bu bölümü bende çok istiyorum okuyan veya bilgisi olan son durumu anlatabilir mi ? Rica etsem çünkü bölüm Hakkında bişey bilmeden girmek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölüm mezunlarının kamuda pek şansı yok gibi görünüyor. Tercih listelerinde by bölümden memur istendiğine denk gelmedim hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim yatırım yapmak istesem bu bölüm bana Yardımcı olur mu (internetten yapılan yatırımlarda mesela)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddiibb kullanıcısına yanıt

    Özel sektörde xx.xxx haneli maaşlar varken kimse devlet kulu olmak istemez :D Tüik'in işçi maliyetleri istatistiklerine bakarsan Finans ve Sigorta sektörünü göreceksin. En çok kazandıran sektör.

  • Meerover M kullanıcısına yanıt

    Evet, bölüm aynı zamanda finansal okur-yazarlık kazandırıyor. Maaşının yanında bu yeteneğe sahip olacağın için aynı zamanda pasif gelirin de olacak.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.