Şimdi Ara

Marmara-Anadolu hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an Marmara hukuk ta okumaktayım.Geçen sene girdim ve genel ortalamam kıl payıyla sınırın altında kalınca sınıfta kaldım 2. Sınıf derslerini alamıyorum sadece 2 tane ders aldım bu sene. Fakat Marmara genel olarak baya zor sınavlar olsun geçme kuralları barajları olsun çok sıkıntılı.Ve ben buraya zaten 2 yıl kayıpla geldim ve şu an üç yıl kaybım var bir an önce bitirmem lazım okulu fakat marmara da ileriki sınıflar dahada sıkıntılı özellikle 3 böyle giderse ben dahada yıl kaybedebilirim. Anadolu yu araştırdım okuyan arkadaşlarımla konuştam daha rahat olduğunu söylediler orası kadar zor olmaz dediler ve ben de geçmeyi düşünüyorum yalnız karar veremiyorum. Eğer yarıyıl da geçiş imkanı varsa kesin geçicem çünkü bir dönemi kurtarmış olucam bizim okul yıllık sistem orası dönemlik. Sizlerin tavsiyesi ne olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenmt -- 11 Aralık 2017; 2:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayrıca okul zorluğu probleminin yanında bi de İstanbul un pahalılığı sorunu var. İlk yıl kyk da kaldım ulaşım berbattı hiç okula gidesim gelmiyordu sadece okulda değil hiç biryere çıkılmıyordu.Bu sene kalınca kyk dan kaydı sildirip memlekete döndüm bu seneyi burda geçirip sınavlara gidecem. Seneye geri gitsem eve çıkmam lazım ama evler müthiş pahalı eve çıksam başka bişeye param kalmaz çok ucu ucuna yaşarım. Eskişehir bu konuda çok cazip geliyor bana hem evler ucuz hem şehir küçük ulaşım falan çok rahat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenmt -- 11 Aralık 2017; 2:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarıyılda geçme şansınız üniversitenin kurallarına baglı. Bir hukukçu olarak araştırma huyunu edinmeniz lazım bir çok konu var bununla ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.