Şimdi Ara

Market ürünlerinde kazaya karşı sigorta??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cuma aksam bir markette ( zincirlerden biri ) bir kaza yaşadım. Teşhirde bulunan bir lcd ekranın düşmesine sebep oldum. Lcd de görünüşte bir sorun yok ama çalıştırıldığında ekranda çizikler var. Mağaza yetkilisi ürünü satın alacaksınız sonra garantiye yollıyacaksınız der.. Bende 2 tane tv varken bunu alıp garanti ile uğraşmak istemiyorum açıkcası.

    Nasıl düşürdün kocaman lcd yi diye sormayın. bir takım aksilikler üst üste geldi. Gerekirse onlarıda yazabilirim.Benimde hatalarım var firmanında hataları (bence) var. Kaza kameralarda kayıtlı olması ihtimali çok yüksek. Olay kasaların hemen 1 metre ilerisinde oldu.

    Benim merak ettiğim konu, marketlerde bu tip ürünlerin kazalara karşı sigortası varmıdır ? Firmanın bu tip sigorta yaptırması hukuken zorunlumudur? Eğer bu tip sigorta var ise bundan bahsedilmeden/yararlandırılmadan, ürünü satın almam istenmesi durumunda hukuki haklarımı bilmek istiyorum...







  • Benim bildiğim teşhir ürünleri üretici firma garantisi altındadır. Reyonda sergilenen veya teşhirde tutulan ürünlerin başına gelebilecek her şeyi üretici firma üstlenir. Migroslarda sıkça karşılaştığım bir örnek var birileri pahalı bir şeyler düşürür kırar ki genelde alkollü içki şişeleri olur bunlar. Görevli hemen gelir reyonda kaza sonucu zarar gören ürünleri üretici firmalar ücretsiz olarak değiştirir önemli değil der müşteriyi gönderirler.
  • eşimle çeyiz alışverişinde bernardoda 3 tane tabak kırmıştım sorun değil sigortalı demişlerdi.
  • Ufak tefek ürün olsa gam yemeyeceğim. 700 TL fiyatı var. Alsam, garanti kullanıcı hatası şu bu diyecek birde üstüne 300-500 tl daha isteyecekler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakliturk -- 22 Temmuz 2013; 10:58:33 >
  • hiçbirşey olmaz.Baskıları göz ardı edin.keyfinize bakın.Onlarda dikkatli yerleştirselermiş en başta.Sonuçta görünmez kaza.Kİmse alıp kasıtlı olarak yere vurmamış.Almayın bozuk televizyonu falan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 22 Temmuz 2013; 12:10:30 >
  • Kesinlikle alma . Bak diyorum sakin alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sigortası varmıdır falan diye. Bilgilerimi alıp size bilgi vereceğiz deyip kapattılar. Tüketiciyi koruma heyetinemi gidip sorsam? DH de hukuki konuların konuşulduğu bir bölüm varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.