Şimdi Ara

Market Katalogları Elinizin Altında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli Donanım Haber okurları.
    15 Aralık 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan ve her geçen gün gelişerek büyüyen sitemizi sizlere tanıtmak istiyoruz. Ülkemiz genelinde yaygınlaşmış olan perakende firmalarına ait kampanya kataloglarını Aktüel Katalogu sitemizde güncel olarak ziyaretçilerimize sunuyoruz.
    Market Katalogları Elinizin Altında!

    Özellikle A101, Bim, Şok Market, Hakmar ve Tedi gibi tüketicilerin uğrak mağazalarında geçerli olan kampanya fırsatlarını ziyaretçilerine duyurmayı amaç edinmiş olan sitemizin, bu amaç doğrultusunda görevini yerine getirerek hem ziyaretçilerimizin aile ekonomilerine katkı sağlamış hem de söz konusu kampanyalar için basılan kataloglara olan ihtiyacı azaltarak doğada meydana gelen tahribatı ve kağıt israfını bir nebze de olsa azaltma hedefine ulaşmıştır.

    Peki sitemizde ziyaretçilerimize neler sunuyoruz? Özellikle A101 Aktüel Kataloğu, Bim Aktüel Ürünleri, Şok Market Broşürleri ve Hakmar insertlerini; reklam karmaşasından arındırılmış kolay gezinme özelliğine sahip sayfalar halinde sunuyoruz. Üstelik bir TEMA gönüllüsü olarak...
    Sizleri de bu bilgilendirme hizmetinden yararlanmak için sitemize davet ediyoruz.
    Market Katalogları Elinizin Altında!

    www.aktuel-katalogu.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.