Şimdi Ara

market glory - oyundan gerçek para kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler yeni bir oyun keşfettim. normal hayatta yaptığımız gibi işletme açıp, çalıştığımız bir oyun. ama diğer oyunlardan farkı, oyun parasını gerçek paraya çevirebiliyoruz...

    ilk başta bende inanmamıştım ama oyuna üye olduktan sonra birkaç kişi ile konuştum, internete paypal dekontlarını koymuşlar öyle tatmin oldum.

    oyunun asıl zevk aldığım yönü maaşı vs kuruş kuruş veriyorlar, öyle direk para çekme diye bir olay yok, oyun içi 20 euro yapınca çekiliyor. buda yeni oyuncular için sıkıntılı bir süreç ama uzun vadede büyük paralar dönüyor. konuştuğum adam 500 euro çekmişti.

    oyunda hemen hemen herşeyin hammaddesi üretilebiliyor, yapılabilecek şeyler çok çok fazla.

    buyrun buda link:
    http://www.marketglory.com/strategygame/faendaren

    eğer bu linkten üye olmazsanız vergileriniz boşa gidecek, biz buna oyunda ısraf gözüyle bakıyoruz. linkten üye olursanız verginin küçük bir kısmı bana gelicek bir süreliğine. oyunda referans sistemide çok önemli. refer ler alınıp satılabiliyor. kısaca derin bir oyun göz atın derim. sorular varsa oyundan sorun lütfen.







  • denemeye değer! oyundan ciddi anlamda para kazananı gördüm, onun dışında bu tarz oyunları seviyorsanızda parayı birinci planda tutmadan da oynanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.