Şimdi Ara

Marka değeri ve getirisi yüksek, Kurumsal site satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin en gözde ilan ve e-ticaret sitelerinden birisi satılıyor..

    7 Senelik yayın hayatına e-ticaret ile başlayan *******, 2009 senesi itibari ile e-ticaret + seri-ilan portalı olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Günlük 200'ün üzerinde ilan girişi ve kullanıcıya vermiş olduğu güven ile yatırım anlamında kesinlikle kaçırılmaması gereken bir projedir.

    Aktif e-ticaret hayatı süresince ciro bakımından çok yüksek gelirler elde etmiş, aynı zamanda B2C ve C2C modelleri ile sistem üzerinden farklı kullanıcı veya mağazaların da satış yapmalarına olanak sağlamıştır.

    *******, bünyesinde kayıtlı bulunan 500 kadar mağazanın halen 200 tanesi aktif ticaret yapma isteğinde ve eğiliminde olmasına rağmen, gerek mağazalara, gerekse kullanıcılara e-ticaret konusunda 2013 senesinin Aralık ayı itibari ile farklı projelerimizde olan yoğunluktan dolayı kapatılmış, altyapı ve sistem olarak heran yeniden açılmaya hazırdır.

    Hali hazırda gelirlerinin %90 üzerindeki büyük kısmını DOPING olarak adlandırılan ilanlardan kazanmaktadır. Kurulacak ekip ile e-ticaret hayatına da geri dönüş sağlanırsa gelirleri kat ve kat artacaktır.

    Daha detaylı bilgi almak, proje hakkında görüşmek isteyen girişimciler için : http://goo.gl/vYr4RC

    Lütfen bana mesaj göndermeyiniz. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. Direk iletişim ve bilgi için -> BURAYA TIKLAYARAK mesaj gönderebilirsiniz.

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.