Şimdi Ara

Marka değeri ve getirisi yüksek, Kurumsal site satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin en gözde ilan ve e-ticaret sitelerinden birisi satılıyor..

    7 Senelik yayın hayatına e-ticaret ile başlayan *******, 2009 senesi itibari ile e-ticaret + seri-ilan portalı olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Günlük 200'ün üzerinde ilan girişi ve kullanıcıya vermiş olduğu güven ile yatırım anlamında kesinlikle kaçırılmaması gereken bir projedir.

    Aktif e-ticaret hayatı süresince ciro bakımından çok yüksek gelirler elde etmiş, aynı zamanda B2C ve C2C modelleri ile sistem üzerinden farklı kullanıcı veya mağazaların da satış yapmalarına olanak sağlamıştır.

    *******, bünyesinde kayıtlı bulunan 500 kadar mağazanın halen 200 tanesi aktif ticaret yapma isteğinde ve eğiliminde olmasına rağmen, gerek mağazalara, gerekse kullanıcılara e-ticaret konusunda 2013 senesinin Aralık ayı itibari ile farklı projelerimizde olan yoğunluktan dolayı kapatılmış, altyapı ve sistem olarak heran yeniden açılmaya hazırdır.

    Hali hazırda gelirlerinin %90 üzerindeki büyük kısmını DOPING olarak adlandırılan ilanlardan kazanmaktadır. Kurulacak ekip ile e-ticaret hayatına da geri dönüş sağlanırsa gelirleri kat ve kat artacaktır.

    Daha detaylı bilgi almak, proje hakkında görüşmek isteyen girişimciler için : http://goo.gl/vYr4RC

    Lütfen bana mesaj göndermeyiniz. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. Direk iletişim ve bilgi için -> BURAYA TIKLAYARAK mesaj gönderebilirsiniz.

    Teşekkürler.







  • Bir insan dolandirici olurda bu kadar rahat elini kolunu sallaya sallaya insanlari dolandirir.Supervitrin.com'u satiyor akli sira 90.000 liraya .Uzak durunuz bu sahtekardan.Milleti dolandirip Narin'iyle orda burda paranizi yer,başka bir vasfi yoktur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesdi -- 28 Ekim 2014; 12:16:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.