Şimdi Ara

Mario Mandzukic? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iuvenis


    quote:

    Orijinalden alıntı: wewantsome


    quote:

    Orijinalden alıntı: iuvenis

    Seneye yabanci siniri toplamda 8e dusecek. Bizde su anda kiradakilerle toplam 13 yabanci var.

    Ben sahsen elde Burak ve Umut varken yabanci santrofora gerek olmadigini dusunuyorum. Tek forvet Burak'li sisteme gecmeliyiz artik. Umut da yedegi olur. Bir tane de genc bi adam aliriz oldu bitti sahsen.

    Ha Mandzukic harika topcu o ayri

    Abi Burak ve Umutla sen nasil Sampiyonlar Ligi dusunuyorsun saka misin? Mancini'de bu iki oyuncunun kalitesini fark etmistir artik. Kaliteli bir transfer yapilacagindan eminim Drogba yerine. Ayrica 5+0+3 kurali kesin degil.

    Asil siz sakasiniz. Guvenin birazcik su Türk oyunculara ya. Adam gecen sene tek basina ceyrek finale cikarmis takimi ne anlatiyorsunuz burda. Gecen seneye laf ediyorsunuz bu sene de takimin en iyi istatistikleri ortada. Sampiyonlar Ligi'nde takim oyununa katkisi ortada. 6 milyon euro alan Drogba ne yapti sportif anlamda? Kime neye yaranmaya calisiyorsunuz anlamiyorum. Fatih Terim de Burakciydi zaten. Mancini de Burakci. Hatta Mourinho bile Burak dunyanin her takiminda oynar derken Burak'a yanliyordu dimi? Takiminin en golcusu boyle laf yiyorsa daha napsin adam gol de mi kurtarsin? Drogba'yi savununca arkadas cevrenizde cool gozukuyorsunuz diye mi bunlar? Sen halisahada gol atinca Drogba'nin gol sevnincini yapicaksin diye mi bunlar yani? Adama aylardir salliyorsunuz adam aylardir susturuyor kapak ediyor. Hosunuza mi gidiyor anlamiyorum ki arkadas.

    (Lafim sana degil senin sayende tum Burak dusmanlarina)

    Madde madde yazayim en iyisi, anlasamayacagiz yoksa.

    - Turk oyunculara guvensizlikle alakasi yok, kaldi ki takimdaki bir cok Türk oyunculardan çok sey bekliyorum. Ben Türk iyuncuya guvenmiyorum demedim zaten, Burak'a guvenmiyorum.

    - Çok basarili isler yapti, dogrudur. Ben de cok severdim Burak'i. Ama butun golleri onun atmasi, bizi ceyrek finale onun cikarttigi anlamina gelmiyor ve diger tum oyunculara hakaret etmis oluyorsun boylelikle. Bireysel becerisiyle golleri vardir dogrudur, ancak o ortalar, paslar ve takim oyunlari sanki Burak liderliginde yapildi. Artik Word-Class bir takimiz biz. Bundan sonra Cluj, Braga ve Yedek ManU ile mac yapmayacagiz. Real Madrid macinda, kendisinden kat ve kat yuksek seviyede oyuncularla sahada olunca gordu ne oldugunu. Artik Real Madrid, Chelsea ve Juventus gibi takimlarla mac yapiyoruz. Bunlarin hangisinde cikti atti golunu ya da nerede katki yapti takima? Gercekci ol lutfen. Sadece Burak'in oldugu bir atak hatti dusun. Ama onu markajlayan oyuncularin kim olacagini unutma.

    - Ne diye gecen yili anlatiyorsun ki? Bu adam su oyunuyla ileride neler yapabilecegini anlatiyor. Bu sezon bir santraforun kaciramayacagi bir ton gol kacirdi. Hepside STSL kalecileri ve savunmacilarina karsiydi. Bu adamin dunya capinda ki stoper ve kalecilere karsi bir sey yapabilecegini inaniyor musun? Bir tutturmuşsunuz gecen yil diye. Kucuk maclarin buyuk adami iste.

    - Drogba'dan bahsetmemistim ama bahsedeyim. Bu adam sahadayken takima katti inanilmaz motivite ile bu takim bir cok kexmaclardan galiba geldi. 36 yasinda Real Madrid'i mahveden golu atti. Fenerbahce'den kupa aldi. Besiktas macini kazandiran golleri sirayla dizdi. Golleri yoktan var etti. (Beraberlik golu) Arsenal savunmasini pert etti. Juventus'u eledi. Bizi reklam etti tum dunyaya. Adamin yapmadigi sey kalmadi. Turkiye kalite ile tanisti. Mac seciyor maalesef, benim de hosuma gitmiyor. ancak yaptiklarini yapabilecek cok az kisi var.

    - Neden Burak disinda bir oyuncuya ihtiyacimiz var soyliyeyim. Burak sadece TR ligi seviyesinde ki takimlara karsi basarili oyun sergileyebilen biri. Adam ne zaman Word-Class bir takim karsisina ciksa eli ayagi dolaniyor. Hos, su an da STSL takimlarina bile gol atamiyor. Cunku istikrari yok. Bu adam 2 mac iyi oynasa . 3macta kotu oynar. Galatasaray bu adamin istikrarina bagli kalirsa ne olur biliyor musun? 2 mac 5 gol atar 6 puan kazandirir ama sonraki 2hafta kotu oynar. sac bas yoldurur ve 6 puan kaybettirir. Bunun yerine istikrarli saglam bir forvetimiz olursa hem Burak'a bagli kalmayiz, hem bizi dunya capi takimlarina karsi tur atlatir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alvaro Negredo der susarım.
  • İbra ve RVP Şuan için imkansız. RVP senelik eline geçen 6,75 Civarı. İbra 14 Milyon civarı. Bizim alabileceğimiz santraforlar Bence; Mandzukic-Benzema-Balotelli-Dzeko Sene sonu serbest kalan Diouf bunlar olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

    quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Drogba giderse başkan kesinlikle Ibra'yı yoklayacaktır öncelikle. RVP hayal, düşünmeyelim bile. Ibra olmazsa Benzama ayarında isimlerle temas kurulacaktır. Ben Drogba giderse tamam iyi hoş adam ama Mandzukic gibi birinin geleceğini sanmam. Zaten gelmez de oradan bize.

    pardon rvp hayal de ibrahim değil mi onu mu diyorsun. iyice uçtunuz siz farkında mısınız bilmem, adam 11m alıyor yıllık bunu verebiliceksiniz sanki.

    Alıyor almasına da yaş faktörü de var bu işin. Seneye iyice yaşı geçmiş olacak, kimse vermez ona o kadar. Drogba'ya verdiğimiz ayarın çok az üstünü teklif etsek -Eğer PSG bırakırsa- bize gelmeyi düşünür.




  • Mandzukic'i beğenmeyenler var o kadroyla herkes gol atarmış,maçlarını izleyin görün kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın,Mandzukic tam bir golcü.
  • Muslera stoper Sneijder Melo Telles 5 oldu 5 hala yabancı transfer yapıyorlar ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.