Şimdi Ara

Mantık Dışı USB Gamepad Sorunu (snopy x007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Dostlar;

    Elimde linkteki cihazdan var (http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25484_SNOPY_X007__Titresimli__USB__Gamepad.html) bununla beraber 2-3 değişik markalarda da joystickim var (logitech, jwin vs) Hepsi de usb baglantılı.
    Başka bilgisayarlarda gayet iyi calısıyorlar fakat W7 ultimate 64 bit kurulu bilgisayarımda notebook fişe takılı iken taktıgımda 2-3 tusa bastıgımda daha calısmıyor. (usb aygıtı cıkarılmıs gıbı) ara ara calısıyor .. Ama notebook pilde calısırken hıcbır sorun yok.
    misal notebook pildeyken bi oyun oynuyorsunuz adaptörü taktıgınız an usb joystıck ın baglantısı gıdıyor. Aygıtlara donunce gorunuyor ama aygıt ıslemıyor. Pil e alınca tekrardan calısıyor hıc bır mudahale yapmadan. ben mantık yurutemedım.
    güc seceneklerınden pilde de pprızde de yuksek performans secılı ve degerlerı default.

    Bana bır yardımı dokunacak bu ısın ılmını bılen arkadas var mı.

    son olarak: gamepad ıle beraber verılen cd yı de yuklemeyı denedım olmadı zaten w7 drıverını da bulamadım.



    Not: gamepad'i diger makinelerde cok rahat kullanabılıyorum. titresimi cift ve gayet kuvvetlı. elımdekı dıger oyun kumandalarından cok cok ıyı. hatta logitech rumple pad 2 ıle kalıte konusunda kapısır. ayrıca gayet ergonomık. hesaplı bır alet arıyorsanız gerek gorunum gerekse ıslevsellıgını es gecmeyın derım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholousee -- 8 Aralık 2010; 22:21:36 >







  • Ne yaptıysam cözemedim bu sorunu var mı bi fikri olan??
  • son kez up ediyorum
  • Cevp gelmemiş hocam bir up ta benden olsun ama snoopy de de çok mantık arama.
  • Haklısın sanırım.. Ah birde ürünlerinin arızalı oldugunu kabul etseler.. Bir direksiyon aldıydım bizim kuzene hala degisimde..
  • Sorun Windows'un performans ve tasarruf ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Denetim masasından bu ayarlar ile oynamayı dene. Şarj durumunda ikenki ayarları pilde çalışırkenki ayarların aynısı olarak ayarla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 3 Ocak 2011; 2:38:01 >
  • bende de aynı sorun var. snoopy marka biir gamepad aldım. bilgisyarım acer aspire 4710g ve şarjda iken laptop gamepad çalışmıyor ışığı bir yanıyor bir sönüyor. çıkarttığım zaman ise şarjı bu sefer düzgün çalışıyor. çıldırdım artık güç ayarları ile de oynadım ama nafile hatta yeni adaptör aldım bu sebepten şu an geldi denedim yine aynı sorun devam ediyor. lütfen biri yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler...

    NOT: başka bilgisayarlarda denedim gamepad de sıkıntı yok her türlü çalışıyor onlarda şarjda da çalışıyor pil durumunda da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toclever_man -- 25 Ocak 2014; 12:41:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.