Şimdi Ara

Mancini'yle Sorununuz Ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yido2

    Farkı gayet iyi çözüyorum. Evet Fatih Hocam bunu yapıyordu, ama nereye kadar? Tıkır tıkır işleyen bir taktik futbolu gazla vatan millet Skarya anlayışı mı? Evet Mancini'ye karşı aynı şeyleri ben de hissettim sanki otorite eksikliği vardı gibi. Ama kabul etmek lazım ki sonradan iyi toparladı ve ipleri eline aldı

    Hocam sadece kritik maçları kazandı. Ama takım açısından kritik olan değil kendi açısından kritik olan. Bak o Chelsea maçında buradaki maçta biz çok rahat yenebilirdik o takımı. Deplasmandada takımın oyununu gördün..

    Nereye kadar Gazla evet güzel soru ama 2 senedir işledi Ft. Gazı.. He bana kalsa Gerest Gibi Luce gibi taktik olarak geliştirecek bi adam getirmek lazım takıma. Çünkü takımın en büyük eksikliği oyuncu kalitesi değil . Oyunculardaki ve TD'deki Taktik anlayışı.. Örneğin, Drogba gibi dünyada ilk5 e girecek bir forvet var. Bu adamı Bu hale sokan İleri 4 lüdeki 2 süper kanat oyuncusu. Ama biz adama kanat diye Emre Çolak-Hamit-Selçuk-Yekta veriyoruz sonrada bu adamdan performans bekliyoruz..

    Aynı Şekilde Barosunda çökmesi bundandı bence. Kewell-Arda-Keita Öyle bir besliyorduki adam gol kralı oldu. Sonra yine ortasahamsı kanatlara geçince oda atamamaya başladı.. Ama bunu bi benmi görüyorum yada benmi hiçbirşey anlamıyorum orası muallak :D İşin en kötü yanı ise 42 kadro denedin be gevur şunu da dene bi kere. Umutu-Burağı kenara koyup deneme ama bir kanat koyarak dene .




  • Valla ben kimsenin ne aşığıyım ne sevgilisiyim. Olay Galatasaray ise, en iyisini isterim, en iyi başarının gelmesini beklerim. Çünkü biz buna alıştık. Bunun dışında bunca yıldır bilmem kaç tane kupa kazanırken yanımızda olan Fatih Terim'i tek kalemde silenler de çok ayıp ediyor. Mancini mi? Mancini karizmatik, ne diyeceğini bilen, üsturuplu konuşan, sevinci ve hüznünü ayırt etmekte zorlandığımız bir teknik direktör. Yenilgiden sonra çıkıp hata benim diyor ama jest ve mimiklerinde bir gram üzgünlük göremiyorum. Tabi ki oturup ağlamasını beklemiyoruz ama bir Real Madrid maçı sonrası Fatih Terim'in yüzündeki üzgünlük ifadesi çoğu şeyi anlatıyordu. Ben Mancini ile yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum, her ne kadar sevmesem de Galatasaray Teknik Direktörü'ne saygım var. İnşallah seneye şampiyon olur, Avrupa'da iyi yerlere geliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay

    Bu konuyu favorilere aldım.
    Şu konudakilerin çoğu Fatih aşığıdır, aynı şekilde Mancini sezon başı takımdan gitseydi yerine Fatih gelseydi eminim ki diyecekleri şey '' olsun sezon ortasına doğru geldi, Fatih hoca süperdir, fatih hoca mükemmeldir, takımı yine iyi toparladı, 2.oldu kupa aldı.''

    Sizin gibileri iyi bilirim.
    Mancini kalacak, bu takım şampiyon olacak, Şampiyonlar liginde başarılı sezon geçirecek.
    2015 Mayıs ayında yazacağım buraya rezil edeceğim bir bir alıntılayıp hepinizi

    Sonunda bu farkı görebilen biri, yaklaşımınızdan ötürü gerçekten kutluyorum sizi. Bahsettiğiniz ön yargılar cidden çok acı




  • Kesinlikle kalmalı diyorum. Şu aşamada onu gönderip daha iyisini bulamayız, bulduğumuz da onun ayarında olur en iyi ihtimalle. O hoca da takımı tanı ligi tanı sistemi kur sistemi oturt vs derken yine zaman kaybı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene takım kendisi kuracak bakalım. Kim haklı kim haksız sezon sonu belli olur.
  • Terimin gitmesini doğru bulan biri olarak Manciniye bu kadar değer vermenizi anlamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hersh

    Bu sene takım kendisi kuracak bakalım. Kim haklı kim haksız sezon sonu belli olur.

    Takım falan kuramayacak. Ortada ne bütçe var ne de istediği oyuncuları alacak kontenjan. Kendi takımını kuracak diye heveslenenler boşuna beklemesin onu şimdiden söyleyeyim.

    Mancini'den takıma gözle görülür hiçbir şey katamadığı için hazzetmiyorum.Takımın başarısı hala oyuncuların bireysel performanslarına bağlı.Aşağı yukarı bir sezondur burada ama takım olgusunu hiç mi hiç oluşturamadı. Mancini'nin futbol mentalitesini de hiç sevmiyorum aynı zamanda.En sevmediğim futbol zihniyetlerinden birisine sahip.1 gol atınca rakip kim olursa olsun takımı geri çekip o dandik takımlardan yığınla atak yememiz ise ayrı rezillik.

    Neyse sevsem de sevmesem de önümüzdeki sezon da takımda kalacak Mancini.Bu kesinleştiğine göre desteklemekten başka çare yok.Stadda bulunan rezil taraftar da bunun bilincinde olup sevmese de Mancini'ye destek olmalı.Ne olursa olsun hocamıza destek olmak onların görevi sonuçta.




  • Onun bu takımla sorunu ne diye sordurtması.

    Adam bütün 11 kombinasyonlarını denedi be! Daha ne sorunu?
  • Eğer mançini gelecek sezonda bizim takımı çalıştıracak ise lig bence başlamasın zaten feneri elimizle şampiyon yapmış olacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasuh48

    Eğer mançini gelecek sezonda bizim takımı çalıştıracak ise lig bence başlamasın zaten feneri elimizle şampiyon yapmış olacağız.

    Evet fenerin ajanıymış hatta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetimin bu sene şampiyonluk olmasa bile olmazsa olmazı lig 2.liği idi ŞL için. Ben Başkanın FT hamlesinin geç geldiğini düşünüyorum keşke geçen sene sonunda yollar ayrılsaydı ama bir hatası oldu taraftar ne der hatasına düştü. Lig başlayınca hatayı anladı sene sonu ya da ara dönemi beklemeden müdahalesini yaptı ve Mancini geldi. Başkan için lig başındaki hedef tuttu üstüne TK alındı yani Başkanın Mancini'yi göndermek için hiç bir nedeni yok (Sadece bir kesim taraftar kitlesi böyle bir istekte bulunuyor fakat Yönetim artık taraftarın kadro konusunda lafının iplenmemesi gerektiğini biliyor)(Ekstrem bir transfer olur misal Juve ister, hoca izin ister o zaman bir ayrılık olur)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolunun umut vermemesi , işin tamamen sniejderin , burakın vs bireysel performansına dayalı olması.
    Gol atmak için sniejder şapkadan tavsan çıkarsın diye bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®



    7- Hiçbir hoca bir takımın başına gelipte bu takımı ben kurmadım diyemez. Paranı alıyorsun niye geldiğin takımı başarılı bir yere getirmek için ama sen kalkıp bu takımı ben kurmadım diyemezsin bunu söyleme hakkına sahip değilsin.


    Takip etmediğim için samimi soruyorum, her istenmeyen sonuç sonrası takımı ben kurmadım deyip sorumluluk almayan mancini, kendisinin kurmadığı takım ZTK'yı kazandığında 500.000 euro primi kabul etti mi?

    Kazandığı her kupa için 500.000 euro prim maddesi var sözleşmesinde.
  • farklı 11 deniyor da
    muslera semih telles selçuk melo sneijder ve burak hiç değişmedi.
    chedjou sakatken semih hakan balta denendi.
    kanat bek rotasyonu yapıldı: sabri, veysel, eboue.
    semih son bir kaç maçtır deneniyor ve defansif açıdan sağ kanat çok stabil. dolaylı olarak da daha rahat sağ kanattan atak yapabilir olduk.
    sol açık olmadığı için takımın hızlı oyuncuları oraya monte edildi. riera kanatta çok yavaş yaşlı ve sol bekte kademe hataları yapardı.
    eboue bir süre sol açık oynadı ft zamanında. unutmayın.

    performansı yükselenler: sabri, yekta, sneijder, melo (melo çok iyiydi demeyin sakın. yazın burada melonun bonservisi alınsın mı ya yatarsa tartışması yapılıyordu)
    selçuk geçen senenin ortasından beri düşen bir performansı var. burak ne olduğu belli değil. çok duygusal. atmaya başlayınca durmuyor. atamayınca da hiç atamıyor.

    mancini arjantin milli oyuncusu astori olmadı ranochia o da olmadı burdisso yu alın dedi bunlar gittiler kardeşini mi amca oğlunu mu ne aldılar.
    ontivero fatih terim zamanından beri deneniyordu. 3 ay mı ne kaldı floryada. demek ki bir şey görmüş ki almış.
    salihi kim neden nasıl aldı kimse bilmiyor. ama terim zamanında yiğitten amrabata yediğimiz kazığın haddi hesabı yok.
    hele ki 2. terim zamanında menejerlerden cebine indirdiği paralar hala konuşuluyor. bazı oyuncuları maç başılarından bile haraç kesiyordur o. gidin araştırın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.