Şimdi Ara

Mancini'yi oyuncular yakıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet çok net bir şekilde böyle oluyor, Mancini'nin kötü bir td olduğunu düşünmüyorum hatta bu lige fazla bile ancak oyuncular onu her geçen dakika yakıyorlar sanki anlaşmış gibi.

    Semih,Selçuk,Umut,Eboue,Hakan,Drogba,Ceyhun resmen bu adamı düşürmek için oyunuyorlar daha doğrusu oynamıyorlar. Eğer bir fatura kesilecekse (ki kesilmeli) bu adamlara kesilmeli ya kendilerine çeki düzen vermemeliler ya da defolup gitmeliler.

    Selçuk resmen topu kaybetmeye yönelik bir oyun sergiliyor sahada sorun ne olursa olsun hiç bir insan bu kadar değişemez sahada ne yapsamda bu topu kaybetsem diyor, topun peşinden gitmiyor geziyor orda burda olur olmaz yerde pas hataları, derbide özellikle tribünden taraftarların protestosuna kalmasına sebep olan 2 tane kontrayı yemesi vs.

    Semih'in ise kimse kusura bakmasın totosu kalkmış durumda birisi dur demiyor mu acaba çok merak ediyorum boyundan büyük işlere kalkışıyor sen top tekniği ve fiziği olması gerekenden bile zayıf tek hamleli stopersin be adam kale önünde top saklamak senin neyine defansı yol geçen hanına çevirdiği yetmiyor birde böyle olur olmaz hatalar yapıyor.

    Hakan'ın keza Bursa maçında yedirdiği goldeki hatayı yapacak futbolcu kolay kolay bulunmaz, topu ileriye taşıyamıyor her maç pas hatası mevcut birde yine teknik ve fizik bakımından zayıf üstelik ağır bir oyuncu haketmiyor formayı.

    Umut vs. hiç girmiyorum bencil,egoist,kazma ayağına yavaş pas atarsın o topu 5 metre ayağından açar o kadar kazma eskisi gibi preste yapmıyor, kafa desen yok ne işe yarıyor bu?

    Eboue ve Drogba'da çok lakayt bir performans sergiliyorlar,takımı umursamıyorlar resmen.

    Mancini'nin hataları var elbet özellikle her maç farklı 11,oyuncu değişiklikleri gibi ancak maçları kaybettirecek cinsten olduğunu düşünmüyorum sen kendi evinde böyle ruhsuz futbol oynuyorsan bunun tüm yükünü hocaya atamazsın, Telles yok diye maç kaybedilmez ya da Yekta bunlar zaten maç kurtaracak seviyede adamlar değiller özellikle Yekta'nın abartıldığı kadar iyi bir futbol oynadığınıda düşünmüyorum bu takımın olmazsa olmazı olacak değil.








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerlerini geçtim ceyhun'u oyuna alsın diye kafasına silah mı dayıyorlar?
  • Kadroyu CEYHUN kurmu?

    Takymy maçlara UMUT motive edememi?

    Transferleri HAKAN BALTA yapmy?

    Oyunculary birbirine SABRY küstürmü?

    Devre arasynda soyunma odasynda BERK takymy toplayyp konu?mu?

    De?i?iklikleri BURAK YILMAZ yapyyormu?.

    Garibim Mancini de kendini teknik direktör zannediyor yazyk.
  • yav he he
  • Sakın oyuncuları mancini yakıyor olmasın?
  • valla rijkaard için de aynı şeyleri söylüyorduk yok servet sabote ediyor yok arda pas vermiyor sonuç ortada.

    mancini ile bir sezon daha geçirirsek sadece kovulması 1 sene gecikmiş olacak gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut'un Berk'e pas atmadığı pozisyonu,Bursa maçında Hakan'ın kayışını,Bugün Semih'in hatalarını, Sivas maçında ilk golde yaptığını,Selçuk'un her topu olumsuz kullanması gerektiğinide Mancini belirtti değil mi?

    Telles bugün yedekse Bursa maçında sol kanadı koridor yapmasından dolayı yedekti burda herkes hem fikirdi o konuda Telles defansif olarak kötüydü hani? Yedeğe çekince suçlu Mancini mi oldu? Yekta keza Bursa maçında herkesin canla başla mücadele ettiği maçta adını duyan var mıydı allah aşkına 5 tane gol atmışız ne yaptı bu adam? 1 pozisyonda faule maruz kaldı o aklımda bak yalan olmasın 4. gol sanırım topu soluna veriyor.

    Ulan artık Sneijder,Melo,Muslera bile bakmış maç sırasında adamların surat ifadelerini görmüyor musunuz? resmen ne işim var benim bunlarla diyor, Telles bugün topu Umut'a verip koşuyor Umut topu arkasına atamıyor onun ordaki tepkisini gördünüz mü? Bi bırakın artık karalamayı, bitirmeye çalışmayı. Zamanında Lucescu,Rijkaard gibi hocalarıda yediniz böyle böyle yaparak şimdi tutturmuşsunuz Lucescu gelsin diye gelse ne olacak? Adam kaç senesini vermiş Shakhtar'a sen sabretmeyeceksin ki yine o adama yine aynı döngü gerçekleşecek.




  • Telles varken Sabriyi sola koyan, berbat oynayan Eboueyi Veyselin yerine oynatan, Ceyhun denen calim yeme profesorunu 11ine koyan, cift forvet sevdasina tutulan, 10 kisi kalmis takimda hala Umutun oyunda kalmasina goz yuman, Hajrovic gibi dribbling yapabilecek oyuncuyu kadroya bile almayan, stopere Meloyu koyup orta sahanin bizim acimizdan ortada sicana donmesini saglayan, Ceyhunu cikarip gecen hafta 11ine koydugu Korayi stopere alip Meloyu one cekmesi gerekirken gerekeni yapamayan, hepsini gectim gercekcilik ayagina Gsyi rakipleri karsisinda kucumseyici aciklamalar yapan, halbuki bazi seyleri herkesin fark ettigini bilmesi gerekirken kendini gerceklerin anahabercisi sanan, evinde 10 kisi kalmis Fbye karsi top oynayamayan, Kadikoydeki berbat oyunu makul bulan, Burak ve Umuttan forvet harici bir halt olmayacagini hala kestiremeyen, ilk geldiginde Brumayi kadroya almayip hakkini savunma icin Chedjoudan yana kullanan sonra Gsde gelecegin takimina yonelik calismasinin oldugunu anlatan, halbuki genclerin tribunde sulayarak gelismeyecegini bilmesine ragmen yok saydigi sezonda bile gencleri yeterli surede oynatmayip tum amaclarinin ve ataklarinin yoneldigi gelecek senede sahada mucadelenin tadini tatmis tozunu yutmus genclerin var olmasina engel olan adam degil,

    Biz sucluyuz. Cunku Mancini İtalyan ve aslinda o gokte. Bizim gibi yeryuzunde olanlar onu asla anlayamaz ve yanlislayamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sadece bu maç için yorum yapacağım.

    Mancini bu maçta aldığı/almadığı kararlar ile bu maçın farka gitmesinin baş mimarıdır bana göre.

    10 kişi kaldık çift forvet devam etti,orta sahayı verdi.
    Önceki maç sağ açıkta etkili olan Sabri'yi sol bek'e koydu sanki o mevkide oynayacak adam yokmuş gibi.
    Ceyhun zaten çok iyi oynayan bir oyuncu değil bugün ise berbattı.Melo stoperde iyi oynarken gitti Ceyhun'u stopere çekti.
    Etkili olan Yekta'yı yedeğe çekti.
    Umut'un yerine daha etkili İsmail Berk'i çıkardı.
    Hala çift forvette ısrar ediyor.
    Selçuk'u çıkardı orta sahayı tamamen bıraktı.
    Didiklesek daha da çıkar.

    Ama tabiki ortada bir sıkıntı varsa bunun %100'ünü futbolculara ya da teknik heyete yıkmak yanlış olur.Mancini'yi oyuncular yakıyor dendiğinde Mancini masummuş gibi bir algı çıkıyor ortaya ama bence öyle değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rijkaard çok iyi bir örnek aslında. Bizden gitti Arabistan'a şimdi de boşta. Biz yanlış adamlara güveniyoruz bence, sorun burada. Rijkaard bence yetenekli teknik direktördü, belki takım üzerindeki disiplini tartışılabilirdi ama asıl nokta kadrosu kalitesizdi. Mancini'de yetenek yok maalesef. Kadro, oynattığı oyundan çok daha fazlasını oynayabilecek kapasitede. Oyuncular sabote ediyorsa, o oyuncuları hizaya sokman gerekir. Kimi zaman tatlı dille, kimi zaman kötü sözle. İyi bir yönetici olmak istiyorsan, artık teknik direktör özelinden yönetici geneline geçtim, sözünü dinletebilmelisin. Eğer sen altında çalışan elemanı motive edemiyorsan bu senin zaafındır.

    Taktiksel tercihleri de ayrı bir problem. Haftalardır güzel oyun oynamadığımız sistemde ısrar ediyor. Güzel oyunu geçtim puan da alamıyoruz. Oyuncuların performansı devamlı düşüyor. Takımın 11'i belli olmamasını geçtim adamların nerede oynayacağı bile belli olmuyor. Sneijder bir solda bir ortada, Burak bir kanatta bir forvette. Bunları da anlayabilirim, rakibe göre taktik yapıyor derim herkesi formda tutmak istiyor diyebilirim. Ancak Burak kanat oynayacak yetenekte bir adam değil. Sneijder'in hızı kanat oynamak için yetersiz, birebir de adam geçebilecek tipte bir oyuncu değil. Selçuk'u bile bugün kanatta gördük, yahu bu adamın top sürme kabiliyeti belli, hızı belli; ne diye kanata koyuyorsun? 10 kişi kalıyoruz üstüne adamları yanlış yerlerde oynatıp 10 kişilik performans da alamıyoruz. Kaç ay oldu hala oyuncularının kabiliyetlerini, ne yapıp yapamadıklarını çözemedin mi?

    Kısaca oyuncuların sabote ettiği yok. İyi hoca kötü hoca misali. Eğer kötü bir hoca varsa sınıfın sadece en çalışkanları derste başarılı olur. Onlar o disiplini edinmiştir, devamlı çalışırlar. Ancak diğerleri sallar. Sonuç olarak sınıf genel manada başarısızdır. Sonra iyi bir hoca gelir ve birçok kişiye dersi sevdirip dersi dinlemesi için motive eder. Sınıfın başarısı yükselir. Mancini kötü hocayı oynuyor şu anda. Birçok kişi ben bu dersi geçemem nasılsa diye dersi bıraktı, bir kısmı da yavaş yavaş bırakıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    valla rijkaard için de aynı şeyleri söylüyorduk yok servet sabote ediyor yok arda pas vermiyor sonuç ortada.

    mancini ile bir sezon daha geçirirsek sadece kovulması 1 sene gecikmiş olacak gibi geliyor.

    rijkaard'a verdiğimiz şans falan değildi adamın elinde olan kadroyu öldürdük resmen.

    Keita'yı,Topal'ı sattık, istediği Dos Santos'u,Jo'yu yollayıp yerlerine Serdar Özkan,Mehmet Batdal,Pino,Ali Turan gibi oyuncular getirildi Misimovic var birde hiç oynamadan gitti oda ben ona şans verildiğini düşünmüyorum resmen temel atıldı başarısızlık için onun isteklerini değil yönetimin menfaatleri doğrultusunda transferler yapıldı.

    forvet hattında Baroş bitmişti, orta sahada BAM vardı vs. ona sunulmayan imkanlar Mancini'ye sunulacaktır beklemekte fayda var.




  • Evet bazi oyuncular yakiyor manciniyi.. e be kardesim seni yakan adamlarin basinda; hakan balta, ceyhun geliyor, kes gitsin. Kim sana" ceyhunu, baltayi niye kestin hoca?" Diye bilir? Balta; bursa macinda "beni bu takima alma hoca" mesajini verdi resmen, e buna ragmen 3 gun sonraki maca ilk 11 de cikartirsan baslarim oyle kariyere de t.dlüğede!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular kötü oynuyor kabul ama hiç bişey Ceyhun'un ikinci yarı oynamasını açıklayamaz. Adam resmen maçı satar gibi paslar veriyordu ilk yarı ikinci yarı daha beter. Onu çıkarıp defansı Koray ile dörtlese 4-4-1 ileride kazma Umut'u çıkarıp Berk ile devam etse fark böyle olmazdı. Hatta inanıyorum ki gol goller bulurduk. Bugün 6-7 de atabilirdi Kasımpaşa. Arkadaş adama defansif diyoruz yediğimiz gollere bak. Ne atıyoruz ne de yemiyoruz bu nasıl iş...
  • Kovulmak ve tazminatı almak için Mancini her şeyi deniyor.

    Oyuncular yakıyor doğru ama her maçta sistemi değiştiren oyuncular mı, ayrıca bir maçta sürekli bir kadro ile çıkamadık gitti ve her maçın içinde sistem sürekli değişiyor. Bunu yapan oyuncular mı...
  • Mancini klubu yakiyor, veriyor odunu


    Bu adam seneyede kalirsa daha cok icimizden gecen olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer her maç farklı diziliş ve oyuncular ile çıkarsa mancini kafasında çoktan bitirmiş ve fantazi yapmaya çalışıyor
    yaptığı açıklamalarda cabası,yok bu takımla bu kadar yok ben almadım,o zaman çek git,gidermi 9 milyonu almadan
    resmen fm ye çevirdi takımı yakında muslerayı sağ açıkta görürseniz şaşmayın
    ceyhunu saymıyorum,o ağır yeteneksiz ondan gölge bile olmaz,aralarında ne tür bağ var işkillenmeye başladım
    son zamanlarda oyuncular kötü ama baş yapıt mancinidir
  • En formda Alex telles varken fantazy yapyp sola Sabri'yi almasy.güzel oynayan yekta varken Ceyhun gibi Türkiye'nin en saçma en gereksiz en etkisiz futbolcusuyu oynatmasyny görmezden mi gelece?iz yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aysal kulübü yakıyor.uyanın artıkk..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.