Şimdi Ara

mancini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mancininin kariyerine seria ve premier lig sampiyonluklarina saygi duyuyorum ancak bu burak solda olmuyor hem takimi hem kendini yakiyor iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cuma 18.00da yani akşam idmanı için iyi bir saatte mancini efendi sanat galerilerinde geziyordu ne bekliyorsun ki bu adamdan burak ın özelliklerinin bilmemesi gayet normal gözüküyor şu durumda prandelli balotelli yi kuzu gibi edebiliyorken google mancini vs. balotelli yazınca ne çıkıyor?mancini bu takıma gelmesi gereken son hocaydı fenerliler bile göbek attı be sinyor terimin gitmesine herifin sahasında kupa kaldırmışşın italyadan bir eleman geliyor 10 kişi defans yaptırıyor ama sezon sonu ünal kaçınca eleman tazminatını alıp beyler gibi gider olan galatasarayımıza olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten anlamak mümkün değil şu yaptığıyla Aykut Kocaman dan bir farkı kalmıyor. O da Sow un fırtına gibi estiği sezonda solda oynatıp heba etmişti. Mancini de gol kralı adamı solda oynatmaya çalışıyor. İllaki ileride Drogba yı oynatacaksan ve Burak ı yetersiz görüyorsan çek yedeğe ne diye inatla sistemine monte etmeye çalışıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaaaan_95

    Cuma 18.00da yani akşam idmanı için iyi bir saatte mancini efendi sanat galerilerinde geziyordu ne bekliyorsun ki bu adamdan burak ın özelliklerinin bilmemesi gayet normal gözüküyor şu durumda prandelli balotelli yi kuzu gibi edebiliyorken google mancini vs. balotelli yazınca ne çıkıyor?mancini bu takıma gelmesi gereken son hocaydı fenerliler bile göbek attı be sinyor terimin gitmesine herifin sahasında kupa kaldırmışşın italyadan bir eleman geliyor 10 kişi defans yaptırıyor ama sezon sonu ünal kaçınca eleman tazminatını alıp beyler gibi gider olan galatasarayımıza olur.

    Dediğin gibi fenerliler bile sevindi fatih hocanın gönderilmesine. Adamlara desen Galatasaraydan bir adamı çıkar, direk fatih terimi çıkarırlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.