Şimdi Ara

Manavgat haber Siteleri revaçta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manavgat haber siteleri son zamanlarda yaptıkları yatırım ve geliştirmeler ile Manavgat’taki gazetelerin bir adım önüne geçti
    Manavgat haber siteleri son yıllarda hızlı bir atağa geçti. İlk zamanlar Manavgat’ta yayın yapan günlük gazetelerin haber siteleri haricinde herhangi bir haber sitesi olmadığı Manavgat’ta internet ve sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte haber siteleri de ardı sıra açılmaya başladı. Manavgat’ta internet haberciliğine ilk adımı Manavgat haberi web sitesinin sahibi Abdi Işık attı diyebiliriz. Kendi çapında, haddini bilen bir blog sitesi olarak yayına başlayan Manavgat haberi,10 binleri bulan günlük ziyaretçi sayısıyla bir anda herkesin dikkatini çekmeye başladı.

    MANAVGAT HABER SİTELERİ ÇOĞALDI
    Son zamanlarda günlük gazetelerin haricinde haftalık yayın yapan Manavgat Gazeteleri de gazetelerine ait haber siteleri açmaya başladılar. Manavgat haftalık gazeteler internet sitelerini gazete çıktıktan sonra haftalık haber girerek güncelleme yaparken, sadece internette yayın yapan haber sitelerinin çoğalmasında sonra haftalık yayın yapan gazeteler de haberlerini günlük olarak girmeye başladılar.

    HABER SİTELERİ ARASINDAKİ REKABET
    Hal böyle olunca Manavgat haber siteleri, kendi aralarında tatlı bir rekabet içerisine girdiler. Artık herkes yaptığı haberi ilk olarak kendi bünyelerinde bulunan Haber sitelerine girmeye başladılar. Şu an için Manavgat’ta en fazla ilgi gören Manavgat haber Sitesi Haberci 07 sitesi. Haberci 07 haber sitesi, özellikle asayiş haberlerindeki başarısından dolayı Antalya genelinde hatırı sayılır bir okuyucu kitlesine sahip. Yine Haberci 07 bünyesinde faaliyet gösteren Manavgat haber sitesi ise Manavgat’ta gelişen son dakika haberleri ile Manavgat halkının ilgiyle takip ettiği sitelerin başında geliyor.

    KUMBARA HABER’İN YÜKSELİŞİ
    Haberci 07 ve Manavgat haber sitelerinin dışında Kumbara Haber sitesi de dikkat çeken Manavgat haber sitelerinden biri. Açıldığı ilk günden bu yana Manavgat Son dakika haber ve Manavgat Güncel haber konusunda kalitesini kanıtlamış olan Kumbara Haber Sitesi, metin haberciliğinin yanında özellikle görüntülü haber konusunda oldukça uzman bir kadroya sahip. Kumbara Haber son zamanlarda gerçekleştirdiği atılımlarla Manavgat haber siteleri arasında ben de varım diyor.

    GENÇ HABER SİTESİ MANAVGAT TÜRK
    Uzun yıllar Manavgat’ta internet haberciliğinin gelişmesi için uğraşan ve bu konuda sürekli kendini geliştiren bir reklam ajansı olan Baka Ajans bünyesinde yayına başlayan Manavgat Türk Haber Sitesi, yayın hayatına henüz yeni başlamasına rağmen alt yapısı ve tasarımı ile göz dolduruyor. Henüz test aşamasında olan Manavgat Türk Haber Sitesi, yakın bir zamanda adından sıkça söz ettireceğe benziyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.