Şimdi Ara

Malesef maddog1 ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu açmak için ömerözkan'dan izin alınmıştır.


    Yaklaşık 2 ay kadar önce kendisinden takasla lg chocolate almıştım telefondan sıkıldığım için bikaç zamandır satmak için ilan verdim ben telefonu alırken arkadaşın 1000 in üzerinde 2.el mesajı olmasından ve aktif birisi olmasından dolayı imei kontrolu bile yapmadım.

    Dün bi arkadaşım pm attı ben bornovadayım almak istiyorum diye play station cafe işletiyorum akşam çıkamam dei bende ayagına gittim mekanına arkadaşın teslim etmek için tabi o da haklı olarak imei.gov.tr den kontrolunu yapmak istedi *#06# yapılınca çıkan imei kayıtlı görünüyodu ama pili çıkarıp telefonun arkasına bakınca farklı bi imei oldugunu gördü arkadaş bende o ve play station kafedeki 3 arkadaşınının yanında rezil oldum kimbilir ne düşündüler benim hakkımda alamam bu durumda dedi arkadaş haklı olarak bastım bende aynı hızla eve döndüm.

    Bir önemli problemde bana cihazı yollamadan once sadece ingilizce menüsü oldugunu söylemedi sağolsun maddog1 buda zaten bi sıkıntı yarattı ama ben bunu ona söylemedim bile

    <kendisi ile görüştüm telefonda o da benimde haberim yok dedi böyle oldugundan belkide haklı bilemiyorum ama bu mazeret olamaz.

    Sonuçta ben maddi manevi zaman ve prestij kaybına uğradım bu işten.
    yani arkadaşlar siz siz olun babanızın oğlu olsa bile enine boyuna bakın derim aldıgın malın heryerine



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • birkaç defa gördüm verdiğin lg ilanını..

    Şu saatten sonra şöyle etseydin böyle etseydin denemez.
    Ama her zaman imei kontrolü yapılarak alınmalı her telefon. Klon olayına karşı...

    Bu yüzden hatayı ilk yapan hatasını düzeltmeli, nerden aldıysa oraya iade etmeli.
    Sözüm maddog1 e...
  • dostum görüyorum sende uzun zamandır ürünü satmaya çalışıyorsun imei den bahsetmedin bile!

    Düşün aynı şekilde maddog 2.el birinden aldı ve hiç kontrol etmedi imei yi TIPKI senin gibi telefondan sıkılıp sattı ve sende aldın. Ama gel görki maddogta suç yok var olduğunu düşünüyorsan da sende bir o kadar suçlusun çünkü aynı şekilde maddogun yapmaya çalıştığını yapıyorsun...

    Artı herhangi bir yöneticiden izin aldın mı başlığı aççarken?
  • adam yazmış ömerden izin alındı diye?ayrıca insanların içini bilemediğimiz için ben yorumsuzum belkide oda biliyordu ama senin dikkatsizliğine geldi yada bilmiyordu yinede geçmiş olsun
  • umarım sadece bir dikkatsizlik söz konusudur..
    maddog1 nickli arkadaşın telefonu geri alacağına inanıyorum..
    ikinize de geçmiş olsun..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

    dostum görüyorum sende uzun zamandır ürünü satmaya çalışıyorsun imei den bahsetmedin bile!

    Düşün aynı şekilde maddog 2.el birinden aldı ve hiç kontrol etmedi imei yi TIPKI senin gibi telefondan sıkılıp sattı ve sende aldın. Ama gel görki maddogta suç yok var olduğunu düşünüyorsan da sende bir o kadar suçlusun çünkü aynı şekilde maddogun yapmaya çalıştığını yapıyorsun...

    Artı herhangi bir yöneticiden izin aldın mı başlığı aççarken?



    Durumu bilmedigin için böyle konuşuyorsun yazdıgım mesajı bile düzgün okumamşsın maddog1 kendi tanıdıgı biyere kaydettirdigini söyledi telefonu
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Telefonun ön ve arka imei numaralarının farklı olması klonlanmış bir cihaz olduğunun göstergesidir.
  • Umarım sorun çözülür.
  • quote:

    <kendisi ile görüştüm telefonda o da benimde haberim yok dedi böyle oldugundan belkide haklı bilemiyorum ama bu mazeret olamaz.


    Ben bu cümlene göre yorum yazdım. O da bilmiyorsa seninle aynı durumdadır. Seninde ilanlarını görüyorum uzun zamandır sanki telefondan bir an önce kurtulmak istiyor gibiydin. Ama hiç birinde imei sorunu ile ilgili bilgi yoktu ne kadardır kullanıyordun bilmiyorum ama ben ilk 2.el telefonum olan 3210 u alırken bile iç imei ile arka imeiyi kontrol ediyordum o zaman 17 yaşındaydım düşün sen artık. 2nizde de suç var ama yapılacak birşey göremiyorum




  • Geçmiş olsun. maddog1'in telefonu geri alması gerekir. Arkasında duramayacağımız bir malı satmak uygun değil zaten...
  • Maddog 1'e konu ile ilgili pm atılmıştır.
    Kendisinden cevap bekliyorum.
    Saygılar
  • umarın sorun cözülür
  • Çözüm istiyoruz.
  • Telefonu Uygun Satarsan Ben Osekilkde Alırım :D bende Arızalı LG Var Ona Kullanacagım Parcaları :D hehehe takasada girerim pm bekliyorum gecmiş olsun maddog gelir sorun gider
  • şimdi nüfüs cüzdanındaki tc kimlik nosunuy yada herhangi bir harf degistirmenin cezası ile kanunlarda imei klonlamak rasında bir fark yok arkadas paranı maddi zararını karsılamıyorsa verirsin en yakın adli merciye teli ve arkadasın bilgilerini mahkeme avukat içeri ziyaretleri bakalım ne oluyor.
  • Foruma yeni girdim işin ilginci akşam Noob Saibot'la telefonda görüştük kendisine garanti verdim o da iyi tamam abi dedi kapattı yani böyle bir konu açacağı aklımın ucundan bile geçmemişti ki ömerözkan'ın pm'i görünce haberdar oldum.

    Neyse konuya gelelim mevzubahis telefonun kaydını ben yaptırdım arkadaşlar doğal olarak pasaport kaydı olmadığı için kaydını çok sağlam biryerden yaptırdık aynı yerde 8800 sirocco gibi telefonu da kayıt ettirdik ve akşam arkadaşa telefonda söylediğim gibi bu kayıt işlemi dükkanın kendi garantisi altında gerçekleştiği için hiçbir sorun yaşanmayacağını biliyorum ki akşam Noob Saibot'a telefonu birine satarken benim vereceğim kişi adı ve telefon numarasını da verirsin bu sayede alan kişi de kendini garantiye almış olur dedim yani kendi üzerime düşen görevi sonuna kadar yaptım diye düşünüyorum ki Noob Saibot da bana satarken sorun oldu ben kendim şimdi kullanıyorum hiçbir sorunu yok gerçekten demişti.

    Sizin anlayacağınız verdiğim telefon sorunlu bir telefon değildir,bizzat tarafımdan kaydı yaptırılmış ve telefonu da kayıtsızken bu siteden bir arkadaştan aldım.

    Telefonla ilgili teknik bir sorun olmadığından iade almak yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi mantıklı değil.Sizin de gördüğünüz gibi imei ön arka tarafın aynı olmadığını bilerek telefonu almak isteyecek sayısız insan var.

    Benim söyleyeceğim bu telefon 100 kullanıcı da değiştirse imei ile ilgili sorun yaşamayacağını ben garanti ediyorum.

    Ayrıca Noob Saibot'la sorunu akşam konuşarak çözdüğümü düşündüm ki kendisi de tamam demişti üstüne gelip bu konuyu açması beni ciddi anlamda yaraladı beyler,o kadar şey sattım aldım forumda bir kere bile sattığım şeyle ilgili sattıktan sonra ne bir telefon geldi ne de bir sorun ki bu telefon da söylediğim gibi sorunsuzdur ve 2 ay'dan beri Noob Sabiot tarafından sorunsuz kullanılmaktadır.

    Konunun kapatılıp silinmesini talep ediyorum.

    Saygılar.

    MadDog




  • Maddog la msnden ve telefondan görüştük sorunu çözdük ilgi gösteren arkadaşlara çok teşekkür ederim ve topic açmama izin veren ömerözkan'a da benden yakında telefonu geri alacagını söyledi.onunda bu durumdan haberi olmadıgına inandım.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.