Şimdi Ara

Mal mülk çılgınlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zaman zaman hissediyorsunuz siz de. İçimizde bir boşluk var. Ne yaparsak yapalım geçmiyor. Hayatımızın tam ortasında bir boşluk var. Onu bir sürü şey ile doldurmaya çalışıyoruz. Alışveriş yapıyoruz. Yalnızca alışveriş değil, faydasız ilişkilere giriyoruz. Boş yere sözler veriyoruz, bize kazık atacağı başından belli insanlara güvenip arkadaşlık kuruyoruz. Hüznümüzü bastıracak yöntemler arıyoruz. Barlara, kafelere, konserlere gidiyoruz. Etrafımızda sürekli birileri olsun istiyoruz. Kendimizle başbaşa kalmak bize korkutucu geliyor.

    İllaki aranızda böyle hissedenler vardır. Zaman zaman bu yöntemler işe yarıyor ama kalıcı olmuyor.

    Hayat ve dünya değişiyor sürekli. Değişmeyen tek şey kendi kafa yapımız. Kendimizle sürekli uğraşıyoruz. Sorun hep aynada gördüğümüz surette. Arkadaşlarımızla küsüyoruz. Alışveriş yapıyor borca giriyoruz. Sevgililerden ayrılıyoruz. Yetmiyor evleniyoruz. Ev araba alıyoruz. Yine de içimizde ölü toprağı atamıyoruz. Sanki hayat bundan ibaretmiş gibi robotlaşmaya başlıyoruz. Bu süreç içerisinde kaç kişiyi kırdık incittik, kaç kişiyi ağlattık üzdük hesabını tutmadan yaşıyoruz.

    Sizce kendimiz için nihai olarak nasıl bir değişikliğe gitmeliyiz? Herkesin hayatı ve çevresi farklı bu yüzden cevap herkes için farklı olabilir. Benim açımdan şöyle: Keşke bu kadar anlık yaşamasaydım. Çok küçük düşünüyorum ve o an mutlu olmaya çalışıyorum. Aslında biraz daha uzun vadeli düşünsem daha iyi olurdu. Sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tatmin bir mittir. Beklentilerimizi çöpe atıp telaş ve kaygılardan uzaklaşmalıyız. Sakince ölümü bekleyelim. Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarlayi bagi bostani satip iphone x aldim cok mutluyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ilgi manyağı olmuş. Hiç kimse öleceğini hatırlamıyor. Dürüstlük kar etmiyor artık. İnsan kendisi olmamak için elinden geleni yapıyor. Herkes mutlu olmak zorunda olduğunu düşünüyor. Eninde sonunda gireceğimiz iki metrelik tabut. Belki de o tabutu hiç taşımak zorunda kalmamış olanlar bu bahsettiğin insanlar. Bunların hepsi modern dünyanın getirdiği sorunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel yazmışsın devamı gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.