Şimdi Ara

Makyajsız 2021 Polo comfortline'dan Makyajlı 2021 polo life'a geçilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sorusu bu olan varsa evet geçilir. 5 ay kullandım, şimdi lifea geçtim. araç iç mekandan, hissettirdiklerinden sürüşüne ileriye gitmiş arkadaşlar. alacak varsa düşünmesin. ya da almayın bi tek bende olsun. lütfen özelden yazmayın. çok uzun yazmayı sevmiyorum. burdan sorusu olan sorsun. uzun cevap veriyosun admin gelip siliyo falan can sıkılmasın. geçilir mi geçilir bu kadar. diğeri içime sinmedi gibiydi bu başka bi şey. kalite geçisini hissediyorsunuz. iyiki geçmişim bu kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 29 Eylül 2021; 13:28:30 >



  • Totalde sadece Arka farın köşesi uzatılan araç sürüşte nasıl ileriye gitmiş ?

    Platform mu değiştirmiş, tam bağımsız süspansiyon mu kullanmış, ya da klasik hissiz vag direksiyon sistemini mi değiştirmiş nolmuş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş aracın sadece değişeni arka stopların olduğunu sana birine ne anlatayım ben. o arabayı mı kullanıyosun. kullanmıyorsan boşver zaten. aklında sorusu olup polo kullanana açtım konuyu. ben geçtim, aklımda soru vardı acaba mı diye değdi. yardımı olur diye açtım. sen boşver.

  • 2018 Polo Highline'dan geçmeyi düşünmüştüm. Fiyatlar açıklanınca vazgeçtim.

  • VW kadar ruhsuz bir marka daha yok ya.

    VW'e baktığım zaman his yok, ruh yok, eğlence yok. Sadece seni "A noktasından B noktasına götüren bir makine" izlenimi veriyor.

    Ama bir mesela yeni 308 e baktığında heyecanlanıyorsun. Abi yapmışlar be diyorsun. Adamlar seni farklı bir otomobilin içine binmişsin izlenimini uyandırıyor.

    Bir yeni 308 e bakıyorum, bir Golf'e bakıyorum mesela. Golf sıradan sıkıcı her yeni kasası bir öncekiyle aynı geliyor bana. Nasılsa satıyor kopyala yapıştır.

    Polo'da öyle mesela. Kutu gibi hiçbir albenisi olmayan sıradan bir araç.
    İnsanlar bir de alıyor bu arabayı. Anlamak güç.

    Polo 49.900 TL'ye life paketi verilirse düşünülür ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur Öyle Şeyler kullanıcısına yanıt

    katılıyorum sana astra j aracım vardı poloya geçtim hadi b sınıfına geçtik tabiki konfor felan düşecek ama zevk yok arabada golf 7 - jetta kullandım ama astra j mi çok aradım o iç ambians olsun sert duruşu olsun heybetli görüşünü felan astra j daha başka araç geldi bana. Polo 1,6 tdi kullanıyorum her gün nefret ediyorum araçtan ama Türkiye şartları sonrası olsun a noktasında b noktasına götürüyor diyorum.

  • Makyajlı kasalar her zaman daha iyi olur. Gözle görülmeyen birçok iyileştirme de yapılır. Sıkıntılı parçalar değiştirilir vs.


    Geçilir mi geçilmez mi sorusunun cevabını fiyatı belirler. Polo o fiyata eder mi? Tabii ki etmez. Ama makyajsız kasayı iyi fiyata kakalıyorsan ve vw seviyorsan geçilir.

  • Ruhsuz denen marka 50 yıldır araçlarında aynı formülü kullandığını söylüyor. Kullanan, kullanmayan markaya katılıyor. Aracı alan o formül icin alıyor.

    Ruhlu denen markanın bir nesli bir nesli bir neslini tutmuyor. İnişli, çıkışlı ve çöküp bitişli bir grafiği var.

    Ruhlu denen başka bir markanın çıkardığı araçlar o kadar silik ki daha ilk çıktığında eski duruyordu. O kadar çalışılmış ve birçok açıdan iyi bir araç olmasına rağmen c segmenti b segmenti fiyatına alici buluyor. O dönem çıkardığı tüm araçlar silik hatta. Siliklikten kurtulmak icin tasarım yapmaları gerektiğini son 4-5 senede fark ettiler. Ruha bak.

    Bazı insanların ruh anlayışı çok farklı cidden.

    Renonun gazla erekte olan vites topuzunda, bunlarin sevdiği markaların tamamından fazla ruh var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 28 Eylül 2021; 9:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum güzel gunlerde kullanırsın insallah. Yeni her zaman iyidir. Ama 3/5 kisi sozlesmis gibi 1 haftadır polo polo diyip duruyorsunuz. B sınıfının sevilen modellerinden biri iste. Oteki konuda golf ile kiyaslamissin. Burada da eskisi içime sinmemisti yazmışsınki bir iki ek ozellik haric bir farki yok. 10 gun öncesine kadar senin sattığından bende de vardı. 3 ay kadar önce hanima almistim. Sevemediği için ben kullandım genelde. Ozellikle sehir icerisi için kullanımı pratik bir otomobil. En güzel tarafı tabi bunda ekonomik sebepler basi cekiyor cok hareketli bir piyasasının olmasi.1 gunde satıldı bizimkisi. B sınıfı standartlarında sıradan bir otomobil iste.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    ıssız bi adaya düşsem yanımda götüreceğim 3 şeyden biri poloMakyajsız 2021 Polo comfortline'dan Makyajlı 2021 polo life'a geçilir mi?? 

  • ARES007 A kullanıcısına yanıt
    Ruhsuz diye aşağılamaya çalıştıkları modelden “GTI” diye otomotiv tarihinde koskocaman bir dönüm noktası çıkmış, “hothach” diye yepyeni bir olgu oluşmuş.

    Yok efendim neymiş tasarımı vs. hep aynıymışta filan. Yahu Golf denilen araç segment kurmuş, yetmemiş o segmentin referansı olmuş, buda yetmemiş piyasa çıktığı ilk günden beri lider olmuş.

    Diğerleri sizinde dediğiniz gibi her türlü tasarımı deniyorlar bir türlü oturtamıyorlar. Golf’ün C sütunu ise adeta bir efsane, bir karakter. Golf’ün C sütunu Osmanlı sancağı gibi her kıtada hüküm sürerken diğerlerinin varlığını üreticisi bile unutuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu arada hayırlı uğurlu olsun, Rabbim iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin.

    Civic, corollo gibi bagajı bir valiz fazla alacak diye kaliteden vazgeçmeyenler için Polo her zaman harika bir seçenek oluyor. Hem daha işlevsel, hem daha konforlu, hem daha verimli ve de daha kaliteli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klima tuşları dokunmatik mi? Sevmedim çünkü o sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzguna yavrusu şahin görünür. Hayırlı olsun daha iyileri nasip olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

    sağolasın. isteyen herkese Allah daha iyilerini nasip etsin inş. öncekine 211 verdim ama katlanır aynası yok diyordum bu full oldu gibi nerdeyse. her şeyde ileri gitmiş araba. ses sistemi falan bile çok iyi. düğme ışıkları falan çk iyi. üst sınıf araçta gibisin. sürüşü bile farklı geldi. araba daha tok sanki. bu kadar fark beklemiyordum açıkçası




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 28 Eylül 2021; 16:56:52 >
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt

    evet inan ben diğerini de kullandım bu daha kullanışlı kullanımı çok kolay.

  • kendi arabana bi eyeliner çek. sorun çözülür.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.