Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
44
Favori
49.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Workerx W kullanıcısına yanıt

    Tavan, torpido ve bagajdaki aydınlatmaların tamamını değiştirdim.


    Tavan aydınlatmalarına takacağım LED'lerin aracın içerisini cayır cayır aydınlatmasını istemediğim için lümen değeri çok yüksek olmayan LED'ler tercih etmiştim ancak aldığım ürünler şu anda satışta gözükmüyor.


    Bagaj ve torpido için ise bulabildiğiniz kadar yüksek lümen değerine sahip LED tercih edebilirsiniz.



    Stokta olmasa da fikir vermesi açısından aldığım LED'lerin linklerini paylaşıyorum.


    Tavan aydınlatması (5 adet T10 LED)


    https://www.trendyol.com/pd/bselektronik/mini-t10-2-smd-led-aydinlatma-canbus-ozellikli-yan-aydinlatma-p-62271453



    Bagaj ve torpido (2 adet T10 LED)


    https://www.trendyol.com/oem/t10-led-canbus-dipsiz-led-ampulu-5w5-2-adet-p-51156101





  • Nalmes42 kullanıcısına yanıt

    Bunu bende merak ediyorum. Acaba video oynatırken tam ekran olurmu

  • Araçta hoşunuza giden şeyler varsa onları da paylaşır mısınız? Negatif eleştirileriniz bence de oldukça yerinde (kadran hariç). En çok da start stop kararsızlığı bi süre sonra rahatsız edici boyutlara geliyor, ben de kapatarak kullanacağım sanırım.

  • Ben aracın far yüksekliğinden mutlu değilim, kısa farlar biraz alçak kalmış ve yeterince uzağı aydınlatmıyor (kendi yapabildiğim yükseklik ayarı en yüksekte). Bunu 1000 km check up'ında belirtirsem serviste biraz yükseltme yapabilirler mi?

  • Merhaba, 1000km checkup için aldığım yer hiçbirsey söylemedi, aracım şuan 1000km yi geçti. Sizlerde durum nedir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt

    1000km kontrolü zorunlu bir şey değildir, aracın sıvı seviyeleri gözle kontrol edilir ve lastik basınç seviyelerine bakılır ki bazen bunu bile yapmazlar. Otomobiller ile ilgili az biraz bilginiz var ise tüm bu kontrolleri kendiniz yapabilirsiniz.

  • 0nur! kullanıcısına yanıt

    Hocam bildiğiniz gibi, her farın aydınlattığı bir açı oluyor %1 %1.2 %1.5 vs gibi..Buna göre belli bir mesafede farlarınızı duvar karşısında test edebilirsiniz. Far ayarı tarifleri var nette. Bilgi alabilirsiniz.

    Bariz bozukluk yoksa, tam emin olmadan yeni bir araçta farlara müdehale ettirmeyin. Zaten yeni nesil araç farları çok göz alıyor. Ayarlar buna göre yapılmış olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Workerx W kullanıcısına yanıt

    Bu sabah yine çalışmadı. Siz servise götürdünüz mü ?

  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt
    Selamlar evet aracı aldığım bayiye goturdum . Elektrik kısmına indirip baktlar bir sorun tespit edilmedi ben de denedim sorunsuz çalışıyor şu anda . Ancak orda konustugum usta yeni alınan araçların akusinde bu şekilde bir problem çıkabildiğini bir uzun yol yaptıktan sonra sorun devam ederse baktırmak gerektiğini söyledi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 45 günlük beklemenin ardından cuma günü aracımı teslim aldım. Bir şekilde şirket yöneticilerine ulaşıp şikayet etmeseydim teslimatın çok daha uzun süreceğini söyledi satış temsilcisi. Parasını verdiğimiz arabayı teslim almak için bile araya birilerini sokuyoruz, geldiğimiz hale bakın…

    İlk mesajdaki faydalı bilgiler ve ilave ürünlerle ilgili öneriler için teşekkür ederim. Tavan boyasında 2 günde küçük küçük noktalar oluştu. Bunun olacağını bilerek aracı teslim alırken bu konuyu sordum, bayi kuş pisliği diyip suçu müşteriye atıyor hiçbir şekilde kabul etmiyorlar aracın üretim hatalı olduğunu. Sadece tavan için PPF uygulaması yapan var mı, fiyatlar nasıl acaba? İnce bir tabaka boya atıldığı için PPF’i çıkarırken boyayı da kaldırma riski var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlave olarak, her iki ön farda bu şekilde buğulanma var, aynı sorunu yaşayan var mı?

    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Aynısı oldu. Her iki farın kenarlarında buğu oldu. Kendi kendine geçti. Ayrıca "Tavan boyasında 2 günde küçük küçük noktalar oluştu" demişsin. Nasıl olabiliyor bu ?


    Aslında tavandan ziyade benim kafamı kurcalayan triger kayışı. Yabancı forumlarda okadar çok şikayet var ki hatta chane org da imza kampanyası bile başlatılmış.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.demirdas -- 14 Ocak 2024; 21:48:45 >
  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt

    Bu eski motorlar için, güncel 1.2'lerde bu sorunları çözdüler. Zaten imza kampanyası garantisi biten eski araçların ücretsiz onarımı için.

  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    İçi su dolmadığı sürece normal. Her araçta olabiliyor. Isınınca geçer.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Esasen tavan boyası sorunu 2021 sonrası çözüldü. Sadece Türkiye'de yaşanıyor o tarihten sonra. Sebebi ise -bir arkadaş yaptı bu açıklamayı ve çok mantıklı geldi banada, araçların korumasız uzun süre açık alanda bekletilmesi. Kendi oturduğu bölgede 3 ay açık alanda korumasız bekleyen psa araçlar ile dolu olduğunu belirtmişti.


    Daha geçen haftasonu yolda bir tır ds7'ye rastladım, hiç bir korumaları yoktu ve alttaki 2 aracın üzerinde açıkça gözüken kuş pislikleri vardı. Araçları korumasız halde nasıl naklederler, korumasız halde nasıl bekletirler anlamak zor. Kuş pisliği siyah renk boyada güneş altında kısa sürede boyaya zarar verir. Film kaplama ideal çözüm. Veya aracı olabildiğince gölgede bırakıp kuş pisliği olduğu an temizleyeceksiniz :)

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Hayır sorunu çözemedim, aydınlatma yok, kablosu duruyor :) Servis bizden olamaz dedi. Bende anlamadım. Beyaz kablo jagı o yuvanın dışında sarkıyor haldeydi, bu beyaz şey ne diye bakıp farkettim zaten. Benim arka bagaj kapısı otomatik değil, onunla birlikte sipariş geçeceğim. Aralık ayında otomatik bagaj kapısı için 10.500 demişlerdi. Kredi kartına taksitte oluyordu.

  • *Bu aynaların kararma olayınıda anlamadım. Gece sürüşlerde iç aynadan baktığımda bazen yeşil oluyor bazen normal. Neye göre devreye giriyor.

    *Şirket arabası opel corsa var radyo logoları gözüküyor grandlanda göremedim.

    *Birde şu otomatik bagaj kapısı meselesi. Avm vs. girerken güvenlik zorlayarak kaldırsa bozulur mu ?

  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.


    Hem tavandaki olası bir boya sorununa hem de kaporta yüzeyinde oluşabilecek herhangi bir sürtmeye karşı aracımı teslim aldıktan hemen sonra komple PPF kaplattım. Ne önceki aracımda ne de şu anki aracımda PPF kaplamayı sökmedim ancak bu uygulamayı işinin arkasında duran bir yerde yaptırmakta fayda var. Fiyatlar kullanılan malzemenin kalitesine göre değişmekte, bu ürünlerde çok ucuza kaçmanızı önermem çünkü plastik karışımı yüksek olan PPF ürünlerinde boyayı korumak yerine uzun vadede vernik yüzeyine zarar verilmekte.

  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt

    1.2 Puretech motor için motor yağının içinde çalışan triger kayışıyla ilgili uzun süredir konuşulan bir konu var ancak doğru motor yağı kullanımı ile bu durumun epeydir önüne geçilmiş durumda. Periyodik bakımlarda triger kayışının durumu mutlaka kontrol edilmeli, motor yağı dolum kapağını açıp triger kayışının durumunu göz ile kendiniz de belirli aralıklarda kontrol edebilirsiniz.


    1.2 Puretech motorlu araç sahiplerine önerim doğru yağ kullanımına mutlaka dikkat edilmesi, bakımların yetkili serviste yapılması ve garanti uzatma yapılmasıdır.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.