Şimdi Ara

Maksimum kart seçili e-ticaret sitelerinde her 1000 TL ye 75 TL (toplam 300 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
4
Favori
449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-30 Haziran tarihlerinde geçerlidir. Diğer Amazon kampanyası ile birleşir.
    Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı), Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar ile farklı günlerde yapılan alışverişler.

    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan, PazaramaPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

    Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 18 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Sayaç koymamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.