Şimdi Ara

Maksimum 5000 TL'ye Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba uzun yıllar boyunca kullandığım iphone 5 ( 8 yıldır kullanıyorum) telefonumu yenilemek istiyorum.Aslında hala sağlam ancak güncelliğini kaybetmesinden ötürü uzun zamandır programları çalıştırmamaya başladı o yüzden yenilemem gerekiyor mecburen.


    Bir kaç gündür telefonlara bakıyorum ama tahmin edeceğiniz üzere uzun süredir ihtiyacım olmadığı için telefon teknolojisinden ve markalarından çok uzak kalmışım.O yüzden buraya danışmak istedim.İşin aslı anladığım kadarıyla 2000 liralık bir telefon bile çok büyük bir upgrade olacak benim için ama tabi malesef pek iyi değiller tabi haliylede almışken iyisini almak istiyor insan.


    Aradığım özelliklere gelecek olursak;

    -Güncelliğini olabildiğince uzun süre koruması benim için en önemli etken.Sürekli telefon değiştiren biri değilim.

    -kesinlikle herhangi bir takılma problemi yaşamak istemiyorum (menü geçişleri,uygulamalar,oyunlar vb...)

    -şarjının uzun süre dayanması ve ekran kalitesinin mümkün olduğunca iyi olması.

    -oyun konusuna gelirsek telefonda uzun süre oyun oynamasamda (bir oturuşta 2-3 saat gibi ) yinede gün içinde toplam bu saatleri üç aşağı beş yukarı bulacaktır o yüzdende oyun performansınında mümkün olduğunca iyi olması büyük bir avantaj olur .(oyunu hemen açıp açmamasından ziyade oynarken verdiği performans daha önemli ve de ısınıp ısınmaması )

    -kamera hiç önemli değil.fotoğraf ve video çeksin yeter.


    şimdiden teşekkürler.








  • 5250 tl bandında snapdragon işlemcili samsung s20 Fe cihazı tavsiye ederim exynos işlemcili olandan baya fazla şikayet vardı ama sd işlemcili modelinde sorun pek yok hocam bi bak derim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata alabileceğin en dolu paketi şuan s20fe sunuyor.Altarnatif olarakda poco f3 tavsiye edebilrim.Performans olarak f3 daha iyidir fakat güncelleme konsunda Allaha emanet bir marka




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 30 Haziran 2021; 17:29:53 >
  • @Mmertkk @LeBrock


    peki 4000 bandında olan telefonlarla aralarında çok bir fark var mıdır ? Yani 4000 vereceğime 1000 lira daha koyarım kafam rahat olur dedirtir mi aradaki fiyat farkına değer mi bu 2 model ?Yani 5000 dedim elbette ama ne kadar ucuz o kadar iyi bu ekonomik şartlarda ...(poco x3 pro ve a52 ler 4000 lira civarı)

  • Bu fiyatlara altını çizerek belirterim ki Snapdragon 865 işlemcili S20 fe veya Poco F3 tavsiye ederim. Exynos 990 lı s20 fe yi değil yalnız, sd865 olanı. Yada tavsiyem Samsung, yakında Galaxy M52 yi çıkaracak. Onu bekleyebilirsiniz. Eğer 4000 tl civarındaki modellerden düşünüyorsanızda Samsung Galaxy A52 alınabilir. Ama diğer seçeneklerdeki cihazlar kadar iyi olmayacaktır. Yani bu karar size kalmış. Daha fazla performans, daha iyi kamera vs. isterseniz yukarı çıkarsınız. Yok bana orta segment yeter derseniz, orta segment tercih edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt

    Değer.A52 olsun x3 pro olsun zayıf cihazlar bunlar belli birkaç özellikle ön plana çıkabiliyolar sadece.Mesela x3 pro kamera fos,ekran fos,yaılım fos ama performans ve bataraya iyi,A52 ekran güzel,kamera iyi,yazılım eh,performans fos,malzeme kalitesi fos gibi yani özellikler dengeli bir şekilde dağılmıyor.Ama s20fe olsun poco f3 olsun daha dengeli cihazlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 30 Haziran 2021; 22:39:8 >
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt

    S20 fe (g768g kodlu model) snapdragon 865 olanı alın. Exynos olanı alırsan yanarsın. Onun dışında uzun ömürlü bir cihaz olarak bakıyorsan xiaomi üzer bence hele alt markası poco :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.