Şimdi Ara

Makina muhendisi yetkinlik belgeleri, ek is imkanlari hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Makina muhendisleri veya diger muhendislik branslarindan kisilerin kisisel gelisim, yetkinlik belgeleri hakkinda fikir alisverisinda bulunabilecegi bir konu bulamadigim icin boyle bir konu olusturdum.

    Ozel sektorde veya kamuda calisan muhendisler olarak kimimiz isinden memnun olmayabilir ve bu sebeple donanimlarini arttirarak farkli alanlara yonelmek veya ek gelir elde etmek amaciyla muhendislik odalarinin verdigi yetkinlik belgelerini almak icin egitimlere basvurabiliriz.

    Bu noktada faydali oldugunu gordugumuz egitimler veya firsatlar ile ilgili fikir alisverisleri yapabiliriz.

    Ben bu siralar birkac yetkinlik belgesi edinerek kendime ek gelir saglamak planindayim. Bunun icin yaptigim arastirmalarda bazi noktalarda mesleki deneyime sahip olma sartini gordum. (Orn: en az 3 yillik mesleki deneyime sahip olmasi gerekmektedir) Kendimden ornek verecek olursam makina muhendisiyim ve farkli alanlarda faliyet gosteren firmalarda proje, satis ve satinalma muhendisi/uzmani pozisyonlarinda calistim ve suan bir fabrikada satinalma departmaninda calismaya devam etmeteyim. Bu durumda ben bu tecrubelerimi mesleki deneyim olarak adlandirabilir miyim?

    Ek gelir amacli olarak asansor yetkilendirme kursunu bitirerek sertifikam uzerinden ek gelir elde etme konusunda bir arastirmam bulunmaktadir. Bu konuda da bilgisi olan kisilerin paylasim yapmalarini rica ederim.

    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.