Şimdi Ara

Maille otomatik ekran goruntusu gondermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baslikta tam anlatamadim ama istedigim su. Sirketteki bir bilgisayarda bulunan Outlook'a mail attigimda, otomatik olarak bana bilgisayarin o anki ekran goruntusunu gondermesini istiyorum.

    Misal konusunda "sicaklik" yazan mail aldiginda Outlook, bir programin vs otomatik olarak calisip onceden belirlenmis mail adreslerine o anki ekran goruntusunu mail olarak atmasini istiyorum. Outlook tarafinda sorun yok, Rules and Alerts'ten istedigim programi calistirabiliyorum, fakat ekran goruntusunu alip onay ekrani olmadan direk mail atacak bir program bulamadim.

    Var mi nasil yapabilecegimle ilgili fikri olan?



  • dediğin biraz karışık geldi ama beimde bii ara denemek için kullandıgm pcdedektifi diye bi program vardı,, program ne yapmıyoduki: ayarladıgın zamanlarda ekran görüntüsü alır, klavye kayıtlarını tutar, masaüstünün videosunu çeker, ve ensonunda bu bilgileri email yoluyla sana gönderir ,, program türkçe ve özel tuş kombinasyou atamadan çalıştıgını göremezsin kuruldugu yeri göremezsin aygıt yöneticisinde bile çkmıyo,, istersen bi dene kolay gelsin...
  • Yok bana oyle gizli gizli calisan programlardan ziyade calistigi bariz sekilde belli olan bir program lazim :) bakayim yine de bir, tesekkurler tavsiye icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.