Şimdi Ara

Mahkeme TFF'ye delil göndermeyecek! (Tüm forumlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şike iddiaları kapsamında Avrupa Kupaları maçlarından önce bir karar vermek için savcılık ve emniyetten delillerin gönderilmesini bekleyen Türkiye Futbol Federasyonu’na ise şu aşamada belgelerin gönderilmeyeceği belirtildi. Belgelerin gönderilmemesine gerekçe olarak ise, “Şike soruşturması kapsamında federasyonda görevli bazı isimlerin de şüpheli olarak yer alması" gösteriliyor.

    Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı



    Bu da Aydınlar'ın söylediği söz;

    quote:

    TFF'nin elinde herangi bir belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işleme başlanmamaktadır. Bu konudaki işlemler yasal sürecin ardından yapılacaktır. Elimizde belge olmadan karar veremeyiz. Bu nedenle iddianameyi bekleyeceğiz.


    Dostlar bu 2 dk olayı sizde alışkanlık oldu







  • en mantıklısını yapmışlar. önceki tff'den bile gözaltılar başlamışken, o yönetimde yer alan bazı isimlerin de temiz kalması beklenemez. yargı federasyonu da aradan çıkaracak demek ki, bekleyelim görelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joedumars

    en mantıklısını yapmışlar. önceki tff'den bile gözaltılar başlamışken, o yönetimde yer alan bazı isimlerin de temiz kalması beklenemez. yargı federasyonu da aradan çıkaracak demek ki, bekleyelim görelim.


    Mehmet Ali Aydınlar ve ekibide metrise Aziz efendinin koğuşuna gitsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.