Şimdi Ara

Mağaza içi ses sistemi için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    200-250 m2 civarındaki mağaza için, fonda yumuşak bir müziğin çalacağı kaliteli ama uygun fiyatlı bir ses sistemi kurmak istiyoruz. Elektronik ile aram iyi olsada ses sistemlerine yabancıyım.

    Anfi, hoporlör vb ne tür malzemeler, kaç adet gerekir? Tavsiyeleriniz marka model ne olur? Nelere dikkat etmek lazım?

    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..



  • en boy olarak söylenirse ve tam olarak ne için olacağı ona göre yorum yapılır çünkü çok farklı sistemler var.
  • Şehir dışındaydım cevap veremedim. 20 X 15 mt gibi bir alanda , mağaza içi fon müziği olarak sistemi kurmak istiyoruz. Loreena Mc Kennith, Kitaro, Yanni falan çalacak. Yüksek ses olmayacak ama kaliteli bir müzik olsun istiyoruz.

    Bu bilgilere istinaden: Anfi, hoporlör vb ne tür malzemeler, kaç adet gerekir? Tavsiyeleriniz marka model ne olur? Nelere dikkat etmek lazım?

    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Sorunu hala çözemedik, ustalardan öneri ve yardım bekliyorum. Elimizde eskiden kalma WESTA AV-501 anfi ve 7-8 adet kolon (markasını bilmiyorum) vardı istediğimiz ses kalitesine ulaşamadık.

    Çok Yüksek sesle dinlemeyeceğiz ama canlı müzik kalitesine ulaşmak istiyoruz.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • Jbl Control serisini deneyiniz....Veya Bose Acoustimass serisini....Mağaza için kesinlikle istediğiniz performansı alabilirsiniz...Ayrıca bu uygulama için bu işle prof.ilgilenen bir şirketten destek alırsanız daha sağlıklı olur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmrsk

    Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Sorunu hala çözemedik, ustalardan öneri ve yardım bekliyorum. Elimizde eskiden kalma WESTA AV-501 anfi ve 7-8 adet kolon (markasını bilmiyorum) vardı istediğimiz ses kalitesine ulaşamadık.

    Çok Yüksek sesle dinlemeyeceğiz ama canlı müzik kalitesine ulaşmak istiyoruz.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

    hocam size kolon değil duvar tip yada tavan slim hoplar lazım zira magzada dolaşırken ben müşteri olarak kolon görmek istemem ses verecek cihazı tavan yerleştirmek daha iyi olur sizin için benim görüşüm bu oranın planın görmeden yapısını bilmeden bir şey tavsiye etmekde zor gidip şu markayı al demek dedlilik olur . aldığın cihazın sesini orda beğenmeye bilirsiniz. bu mağza ne magzası birde ?

    görülmden karar vermek zor ama kesinlikler kolon işine falan girmeyiniz derim slim tavan tipi hoplara bakınız gayet kaliteli ürünler var ücret boyutunda tabiki ...




  • Bence profesyonel yardım alın derim, Zira ticari bir iş yapıyor ve belirli bir kalitenin üstüne çıkmak istiyorsunuz, Tavsiye meselesine gelince ancak belli kendini ispatlamış sistemler üzerinden bu hizmeti alın eğer güvendiğiniz biri yok ise, Bose tavsiye edebilirim ama bahsetiginiz tarzda tizler biraz düşük kalır, Size daha çok mit ve tiz ağırlıklı olsa sanki daha iyi olur gibi yinede dinlemenizde fayda var, Birde yanılmıyorsam B&W M1 modeliydi o harika olur ampli sorun olmaz sanırım bir hayli secenek söz konusu zira.
  • Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler,

    Isparta dayız istediğimiz bir profesyonel yardımı bulamıyoruz. Mağaza da doğal taş ürünleri (mermer oniks vb) sergileniyor, söylediğiniz modellere hemen bakacağım..

    Çok teşekkürler


  • Mağaza Planı yukarıda. En ortadaki küçük siyah kolonlardan asmalı kata boşluk var. Tavan da tadilata müsait olmadığı için harici ses kolonları kullanmamız gerekiyor.

    Mağaza içerisi öyle tıklım tıklım kalabalık değil, ferah bir ortam. Amaç ise yüksek olmayan bir seste kaliteli müzik yayını.

    Bose Acoustimass öneriniz için; aşağıdaki linkteki uygunmu?
    http://www.hizlial.com/elektronik/ev-sinema-sistemleri/bose-acoustimass-10-ev-sinema-hoparlor-sistemi_05.003.9380.0009.htm

    Eğer uygunsa anfi, player olarak uyumlu ne kullanmak gerekir?

    Jbl Control serisi diye aradığımda hep 5+1 sistemlerine denk geldim. Müzik amaçlı olarak belli bir ürün varmı veya alternatif önerileriniz varmı?

    Başka tavsiyeleriniz de varsa zevkle uyarım, dediğim gibi buralardan profesyonel destek alma şansım pek yok.

    Tüm arkadaşlardan ilginiz için teşekkür ederim.




  • Merhaba mağaza ses sistemi kurulumu ve hoparlör seçimiyle ilgili linkteki siteyi inceliyebilirsiniz. Mağaza ses sistemi kurulumu ve hoparlör seçimiyle ilgili bilgi vermekte.

    http://www.elektronikguvenliksistemleri.info/kategori/seslendirme-ve-anons-sistemleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.