Şimdi Ara

Mafia 1930

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.mafia1930.com


    Mafia 1930

    Mafia 1930 - Hikaye

    1 Ocak 1930 Amerika Birleşik Devletleri

    Amerikaya mülteci olarak geliyorsun. Kendi ülkende bir hiçtin. Yapılabilecek her işi yapıp sonsuz olanaklar ülkesine, Amerikaya, gelebilmek için para biriktirdin. Bir çok beklenti içindesin. Eski Avrupaya göre burada her şey daha büyük, olanaklar daha fazla. Milyoner olmak istiyorsun.

    Ama gerçekler hayal dünyanı yok ediyor. Burada güçlü olan kazanıyor. Yolsuzluklar diz boyu, ülke büyük mafia kartellerinin yönetimine geçmiş durumda. Ne polise, ne politikacılara nede şirket patronlarına güven kalmamış, çünkü Kanunlar işlemiyor. İşleyen tek bir kanun var oda Sokak Kanunları. Sen diğer önemsiz bir kaç milyondan insandan sadece birisin.

    Ancak bu senin hayalin değildi. Sen buraya bunları yaşamak için gelmedin.

    Kimse sana bir şans vermiyor, demek ki şansını kendin oluşturmalısın. Korkmadan ve çekinmeden. Kanunlar artık senin için yok, artık sadece senin kuralların var.

    Kimseye güvenemezsin, ne polise, ne politikacılara nede şirket patronlarına. Karanlık arka sokaklarda kurulmuş kumarhaneler, gece yarıları düzenlenen uyuşturucu sevkiyatları... Bütün kurallara karşı adaletten ve huzurdan uzak bir dünya. Bu dünyada yerini almak ve en güçlü olmak ve saygı kazanmak için hazırmısın.
    Haydi hayallerini gerçekleştir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLuSii -- 28 Mart 2008; 16:43:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.