Şimdi Ara

Madeni yağda reklama para vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepimizinde bildiği gibi Castrol magnatec 10W/40 özelliklerinde bir yağdır.Ülkemizdede sıfır ayarında olmadıgı sürece araclarda uygun görülen yada servislerde ustaların uygun gördüğü yağda 10W/40. Ancak Magnatecin içerdiği katkılarda api onay sınıfıda şuanda piyasada bulunan tüm 10W/40 yağlarla aynı seviyede ancak aracın anlaşması o marka ile diye yada reklamlardan görüpde aynı kalitede yağa 30-50 TL fazladan para vermeyin.10W/40 grubu yağlarda api sınıfında SM onayına sahip tek marka Shell'in Helix HX7 markalı yağıdır,boşuna elf total bp delphi texaco petrol ofisi gibi markalarla aynı seviyedeki magnetece paranızı yatırmayın.

    Aracıma servisde kesilen faturada yağ değişimine 120 TL yazıldıgını gördüm,yetkililere sordum ve aldıgım cevap ama bu magnatec oldu.daha sonra araştırdım ve yukarıda saydıgım hiçbir firmanın yağından farklı değil hatta bidonun arkasını cevirip bakarsanız BP dolum tesislerinde doldurulmuştur diyede bir ibare var BP Visco serisi ile aynı yani,zaten Castrolu BP satın aldı bildiginiz gibi,sadece isime bu kadar para ödemeyin.







  • Teşekkürler uyarın için.Shell alalım yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iptal

    Teşekkürler uyarın için.Shell alalım yani


    Bilmem Mobil Super 2000 de alabilirsiniz yukarıda saydığım markasına adına güvendiğiniz tüm markaları alabilirsiniz demek istediğim hepsinin en pahalısı olan Magnatec serisine aynı kalitede olmasına rağmen bu kadar para vermek yazık.
  • Bahsi geçen yağın 4lt'si 50tl'ye bulunuyor, sağda solda 60tl civarı. 4+1lt işimizi görür yani, 10tl de yağ filtresi de... İşçiliğe kaç almış bu adamlar da 120tl yağa para yatırdınız?
  • elf moligraf f1 10/40 -- 40 tl
    castrol magnatec 10/40 -- 45 tl

    ankara ostimde fiyatlar böyle , magnatec e 120 lira istiyen servise selamlarımı sarkıtıyorum
  • valla haklı olabilirsin ama bi derecede herşeyin pahalısıda iyi oluyor genelde..106 gti'a 0w/30 mobil1 koyduk bugün (4litresi 100 tl) sanki 10 beygir farketti araç :)
  • bize bu fiyatı vermiş olamaları sanırım yetkili servislerin tipik fiyat geçirme olayından kaynaklı,geçen ay şirket aracımız olan fiorinoyuda 20000 bakımı için fiat servisine götürdük piyasada 4 lt fiyatı 25 tl olan selenia yağ kullandılar ve 3 lt kullandılar ama faturada 75 TL yazıyordu yani litre fiyatı 25 lira.
    aslında garanti kapsamı falan dinlemeden gidiceksin sanayii ustalarına aynı işlemi çok daha ucuza yapıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.