Şimdi Ara

Macera oyunu The Longest Road on Earth, 27 Mayıs'ta mobil cihazlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Macera oyunu The Longest Road on Earth, 27 Mayıs'ta mobil cihazlara geliyor



    Yayıncılığını Raw Fury'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Brainwash Gang ve TLR Games'in birlite yaptığı melankolik bir yapıya sahip olan macera oyunu The Longest Road on Earth'ün çıkış tarihi ertelendi.



    Ayrıca Bkz.Mangadan uyarlanan rol yapma oyunu My Hero Academia: The Strongest Hero mobil cihazlar için çıktı



    Normalde bugün çıkış yapması beklenen oyun ne yazık ki 1 haftalık bir erteleme yaşadı. The Longest Road on Earth; iOS ve Android cihazlar için 27 Mayıs 2021'de çıkış yapacak. Oyun App Store'da 27,99 TL, Google Play fiyatı ne yazık ki bilinmiyor.



    Oyunun mağaza sayfalarını, tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.





    The Longest Road on Earth Hakkında



    The Longest Road on Earth son derece kişisel ve rahatlatıcı hikâye odaklı bir oyun. Hiçbir kelime içermeyen sade mekanikli dört kısa hikâyeden oluşan şarkıların içinde oyna. Her hikâye yoruma açık; karakterler ve etraflarındaki dünya sana nasıl bir hikâye yaşatıyor?



    Unutulmaz ve duygu dolu sözleriyle geliştiricilerden birinin seslendirdiği yirmi dört orijinal ve dokunaklı şarkı sayesinde kendini tamamen oyuna bırak.



    The Longest Road on Earth evreninde yolculuğunu tamamlamak yalnızca iki saatini alacak ve attığın her adım da buna değecek.



    HAYATIN ŞARKILARI



    Özgün ve samimi oyun müziği, hayatın huzurunu ve sadeliğini içeren tema ve şarkı sözleriyle The Longest Road on Earth'ün sunduğu yolculukta vücut buluyor. Sıra dışı olmasa da biz insanları, hikâyelerimizi tanımlayan ve birbirimizle hayatlarımızı nasıl paylaştığımıza ışık tutan hisler, duygular, durumlar ve bakış açılarıyla dolu bir hikâye seni bekliyor.



    ANILARI CANLANDIR



    Günlük hayatın özünü yakalayan dört farklı bölümü oynarken hem anlamlı hem de sıradan anların kesitleri, onlara eşlik eden nostaljik müziklerle gözünün önünden geçecek. Hiçbir diyalog veya metin içermeyen oyun deneyimi sayesinde zamandan çekip alınmış anları karakterlerle paylaşabilecek ve kendi yorumlarını yapabileceksin. Oyun deneyimi kısa sürse de (3 saat) The Longest Road on Earth'te hindiba çiçeklerini üflemek, deniz kabukları toplamak, kışın ilk gününde kızakla kaymak veya bir yaz günü bisiklete binmek gibi küçük ve mutlu edici anların güzelliğiyle sarmalanacaksın.



    SESSİZ, BASİT ANLAR



    The Longest Road on Earth'te deneyimini baltalayacak mücadelelere veya seni cezalandıracak başarısızlıklara yer yok. Her yaştan, engelden, dilden veya geçmiş deneyimlerden gelen oyuncular, basit kontrollere ve sakin oyun temposuna ayak uydurabilir.








    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/086733/the-longest-road-on-earth-is-a-new-adventure-game-available-now-for-ios-and-android/







  • Playstation 1 grafikleri sevenler
    Buyursunlar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Farklı bir oyun galiba, oyun da değil bence bu bir video-müzik-oyun gibi bir şey. Bir çeşit kontrollü video klip denebilir. Şarkı ile uyumlu görseller var, siyah beyaz ve pikselli görselliği sanatsal, sakin ve huzurlu, bir video klipte geziniyorsun gibi. Sevdim. Müziklerine ise bayıldım. Diğer videolarını da izlerken dinleyebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.