Şimdi Ara

macbook z0fuq format yardımm plsss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni bir macbook kullanıcısıyım makinam açılışta çok yavaşladı ilk açılışta yaklaışık 30 dkk mütiş yavas sonra kendine geliyor format atacagım ama sistem dvd lerini kaybettim netten buldugum mac osx snow leopard la olmadı yetkili serviste 30 dolar istediler kopya dvd ye yardımcı olabilirmisiniz



  • Cok ilginc uzun suredir kardesimin kullandigi ayni model macbookda hicbir sekilde bir yavaslama yok.Ayrica dvd nin kopya veya netten indirilmis olup olmamasi farketmez uymasi lazimdi.Leopard i denediniz mi?30 dk oldukca uzun bir sure hdd de mi bir problem var acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ashes27

    yeni bir macbook kullanıcısıyım makinam açılışta çok yavaşladı ilk açılışta yaklaışık 30 dkk mütiş yavas sonra kendine geliyor format atacagım ama sistem dvd lerini kaybettim netten buldugum mac osx snow leopard la olmadı yetkili serviste 30 dolar istediler kopya dvd ye yardımcı olabilirmisiniz


    netten bulduğunuz dvd lerin olmamasının sebebi büyük bir ihtimalle kırılmış leopard dvd si indirmşi olmanız. aratırken orjinal dvd diye aratmaya özen gösterin..

    hatta işini kolaylaştırayım:
    snow leopard dvd iso


    not: paylaşımım yasaldır, orjinal dvd mac bilgisayarlardan başka bir bilgisayarda kullanılamaz ve her mac kullanıcısı zaten lisanslı bir osx kullanıcısıdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 25 Mayıs 2010; 10:30:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.