Şimdi Ara

Macbook yerine tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle cok fazla konu var acikcasi soylemek gerekirse fazlada okumadim yani tam istedigim ornek sorular yoktu. Sizden macbook yerine tavsiye istiyicem 3-4 bin civari goruntusu guzel olsun 4-5 senede idare edicek bi makina lazim bana oyun oynamiyorum konsolda oynamayi tercih ediyorum macbook alicaktim ama gereksiz yere 6-7 bin civari vermek istemedim acikcasi bu asus zenbooklar hosuma gidiyo birazda uzak kaldim bu donanim olaylarina anlamiyorum hergun yeni bir teknoloji cikiyo sonucta bi oneriniz varmi fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lenovo yoga 710
    Asus ux310uq

    Bende bu ikisi arasinda kaldim lebovo cok yakisikli ama asusun canlisini goremedim gorunce karar vericem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TanıdıkBiri

    Oncelikle cok fazla konu var acikcasi soylemek gerekirse fazlada okumadim yani tam istedigim ornek sorular yoktu. Sizden macbook yerine tavsiye istiyicem 3-4 bin civari goruntusu guzel olsun 4-5 senede idare edicek bi makina lazim bana oyun oynamiyorum konsolda oynamayi tercih ediyorum macbook alicaktim ama gereksiz yere 6-7 bin civari vermek istemedim acikcasi bu asus zenbooklar hosuma gidiyo birazda uzak kaldim bu donanim olaylarina anlamiyorum hergun yeni bir teknoloji cikiyo sonucta bi oneriniz varmi fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.

    Evet arkadaşın da söylediği gibi tereddüt yaşamınıza yetecek kadar model mevcut. Daha önce Macbook kullanmadıysanız lenovo yoga veya klasik zenbook modellerine bakmalısınız.

    Macbook kullandıysanız ve akıcılık beklentiniz çok üst düzeydeyse aşağıdaki ürüne bakabilirsiniz

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux360ua-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-256gb-ssd-2gb-13-3-w10-notebook.html

    Daha iyi işlemcilisi yok mu ? Var. Daha yüksek ssd olan yok mu ? Var. Ama bu ürün gerek dokunmatik alan hassasiyeti gerekse malzeme kalitesiyle 3-4 bin bandında MacBook Air yerine alınabilecek en güçlü ürün. Vatan bilgisayar da inceleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatik_ -- 1 Kasım 2016; 23:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Degerli fikriniz icin tessekur ederim ama air yerine degilde daha cok pro yerine alinabilicek birsey onerebilirmisiniz acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TanıdıkBiri T kullanıcısına yanıt
    Pro yerine önerebileceğim cihazlar fazla pahalı malesef. Çoğu güçlü cihaz çok hantal ( bu cihazlar Hakkı'nda detaylı bilgim yok), ince ve hafif olanlar da 6-7 bandında. ( xps15, gs60 vb.)

    Ancak zenbook serisi harici ekran kartı ve hafifliği ile çoğu beklentinizi karşılayabilir. Aynı şekilde yoga 710 da işinize yarayabilir. Notebook u tam olarak ne amaçla kullanacağınıza da bağlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz bilincsiz tuketiciyim sanirim her konuda isime yaramasini istiyorum tek oyun oynamam pc de o kadar xps baktim 6 bine yakin fiyati var 7 bin verip macbook almak daha mantikli gibi ilgilendiginiz icin tessekur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.