Şimdi Ara

Macbook Pro touchbar i7 15 inc Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    5 gün önce 15 inc i7 touchbar lı a1707 serisi sanırom ilk mac imi aldım. Şimdiye kadar windows ve linux kullandım. İlk defa mac ve mac os kullanmaya başladım. Fakat birkaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlara.

    1. Model çok hassas ve insan dokunmaya kıyamıyor. Hergün kolisine koy çıkar yapmaktan kullanasım gelmiyor. Kablosu kırılgan sanorom. Taşıma kpruma konularında hangi ürğnleri almalıyım ? Çanta kılıf ekran koruma varsa vs...

    2. Windowsta android c java dilleri photoshop kullanıyordum. Fakat mac te karsılıklarını bilmiyorum. Windowsta crakli falan hallediyordum. Photoshop cs 6 mesela ama mac te ücretsiz full masıl kullanacagım bilemedim.

    3. Şarj konısımda kimi cycle falan demiş ama ben win bilgisayarımda yıllarca hiç böyle bir takıntım olmadı bulunduğum yere göre nasıl rahat ediyorsam sarjda veya pilde kafama göre takıp cıkarıyordum. Mac te bu yapılmamalı mı? Kablosu normal dizüstğler kadar uzun olmadığından prize yakın kalmak canımı sıkıyor. Genelde sarjdayken kafama göre takıyorum cılarıyorum bunda nasıl hareket edilmeli?

    4. High sierra güncellemesi görünüyor yapmalımıyım artısı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güzel sorular, cevaplarını ben de merak ediyorum.
  • Onu diyorum iste. Daha once cevaplari yazilmis sorulari arat bul. Sana ozel tekrar yazmanin anlami nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 sayfanın neredeyse mac pro izerine tğm sayfalarını sıkılmadan okudım zaten ve orada şaibeli veya bilgi verilmemiş konuları derleyerek sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem oyle yaziyorum cevaplari.

    1. cihaz baya saglamdir. o kadar dert etmene gerek yok.
    sarj kablosu 5 sene sonunda bozuldu benim. adaptor in kablo cikisindan zamanla zedenenip bozuluyor. ama baya hor kullandim. senin ki type c oldugundan bu problem ile karsilasmazsin. kap filan alma duzfun canta al yeter. incase iyidir ama pahalidir.

    2. bu soruyu anlamadim. dil zaten ayni dil. ide olarak alternatif onlarca var.
    korsan icerige cevap vermem. ara bul.

    3. 1 cycle %100 doludan bosa gecme hali. 10 defa %90 a dustugunde de 1 cycle sayilir. apple 1000 cycle dan sonra pili degistirin diyor. benim eski cihazin 1300 cycle fakat hala 2 saatlik performansi var. degistirmek lazim o ayri.
    istedigin gibi kullan tek dikkat etmen gereken bosuna bosuna cycle yememek icin evinde kullanirken sarj'a takili kullan. baska odaya giderken de cikarip gidebilirsin cok dert etme. ben disari cikarken hic bir zaman sarj aletini yanima almadim eger pil bitme ihtimali yoksa. paronoyak olmaya gerek yok. sal gitsin.https://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/ bunu kullanabilrisn.

    4. guncellemeleri her zaman yap. beta surumleri kullanma. neler degismis change log larini bulup bakabilrisin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.