Şimdi Ara

Macbook pro late 2011 ekran kartı iptali sonrası hdmi harici ekranla çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Gerçekten aylardır kafayı yemek üzereyim. Macbook pro late 2011 bilgisayarımın AMD ekran kartı yandı ve bende bazı işlemler sayesinde, birçok bu durumdaki insan gibi harici ekran kartını iptal edip yoluma dahili ekran kartı '' Intel HD Graphics 3000'' ile devam ediyorum. Şükürler olsun aylardır hiç sorun çıkarmadı.

    Ama esas beni delirten şu ; MİNİ DİSPLAY PORT artık işlevsiz kaldı. HDMİ ile görüntü aktaramıyorum. Gitmediğim yer kalmadı. Sanki Türkiye sınırlarında veya Dünya da bir tek bu sorunu ben yaşıyormuşum gibi hissetmeye başladım. Her kafadan bi ses çıkıyor ama '' İHTİMAL '' olarak bilmeden söylüyorlar ve yapmaya bu yüzden çekiniyorum. Nasıl büyük ekranla kullanacağım ?

    15' ekrana bakarak çalışmaktan gözlerim bozulacak. Sizden ricam bileniniz veya yol göstereniniz olursa İNANILMAZ mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.











  • bunun cozumu yok bosuna ugrasmsa. hdmi cikisi direk amd ekran kartina bagli. onu da iptal ettigin icin integrated ile hdmi'dan goruntulu alamazsin.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

    Usb - hdmi kullandınız mı peki Macbook pro ' da. 1 tane bile macbook pro da kullanıpta deneyimini video çeken veya yazan bulamadım yada ben görmedim :( Çünkü bazıları diyorki ''çok kötü performans alıyorsun gerek yok'' , bazıları da ''valla işe yarıyor'' diyor. Wireless display ise wifi internet gücünle alakalı büyük ihtimalle o da donmalar takılmalar yaşatır gibi duruyor.

    Öyle bir denenmiş çözüm olmalı ki '' Vayy bee helal olsun '' denilmesi lazım. Yoksa diğer yöntemleri çok araştırdım. İnşallah bir çözümü vardır...
  • Display link markasının içinde chipset bulunan USB den Hdmi a dönüştürücüsü olduğunu okumuştum bu problemi onunla çözmüşlerdi diye hatırlıyorum .

    https://www.displaylink.com/products/usb-adapters

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.