Şimdi Ara

Macbook Pro'da İkinci Ekran Görüntü Sorunu(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    geçen hafta 2015 macbook pro alarak aranıza katıldım(mf839tu modeli). işletim sistemim güncel. şu ana kadar bir konuda sorun yaşıyorum ama nedenini çözemedim.

    evde 6-7 senelik 42" philips LCD tv var. macbook'u ona bağladıktan sonra 5-15 dk içinde görüntü aşağıdaki gibi oluyor ve kabloyu tekrar çıkarıp takana kadar böyle kalıyor.

    denediğim yöntemler;

    - bütün hdmi portlarını denedim değişen bir şey yok.
    - belkin marka kaliteli bir hdmi kabloyla denedim. görüntünün bu hale gelmesi daha uzun sürdü ama sonuç olarak yine oldu.
    - macbook üzerinden her türlü görüntü ayarlarını denedim(iki farklı ekran, duplicate ekran, düşük çözünürlük, düşük tazeleme hızı vs.), değişen hiçbir şey olmadı.

     Macbook Pro'da İkinci Ekran Görüntü Sorunu(acil)


    evde 32" lg marka yeni model bir led tv var. onda bu sorun oluşmuyor(çözünürlük onda da full hd).

    tv'de sorun var desem 2 farklı pc'yi yıllardır bağlıyorum hiç böyle bir şey olmadı. şu anda da deniyorum sorun yok. macbook'ta sorun var desem küçük TV'ye bağladığımda onda sorun olmuyor. büyük tv'de film/dizi/maç için bilgisayarı bağlayıp izlediğimden bu sorunu çözmek benim için çok önemli.

    Sorun hakkında fikri olan yada nereye başvurmam gerektiği hakkında fikri olan var mı? ekran kartında bir sorun olup olmadığını nasıl tespit edebilirim? eğer öyleyse fazla zaman kaybetmeden iade yoluna gitmek istiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.