Şimdi Ara

Macbook Pro 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şu anda Macbook Air 2017 kullanıyorum. Bilgisayarımı yenilemek istiyorum. Bunun için biraz araştırdım. Yeni macbook pro 13" 512 gb almaya karar verdim. Arada bir edit ypıyorum. Kod yazmaya başlamak istiyorum. Sizce nasıl bir seçim?
    Ve nereden almalıyım. Ben direlt Apple Store'dan almayı düşündüm. 2020 Modeli diğer yerlerde bulamadım zaten yeni geldiği için.
    Fiyatı 12.799 tl. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?



  • pozitif teknolojiye bakmanda fayda var. apple eğitim çözüm ortağı. ben 1 macbook pro 16" ve 2 adet ipad pro 12.9 aldım hiçbir sorun yaşamadım. fiyatlar piyasaya göre çok daha uygun. öğrenci belgesi ile alınabiliyor.
  • Selam sadece kod yazıyorsan elindeki cihaz da gayet yeterli olabilir. Kullandığın yazılım teknolojileri, compiler'lar hakkında bilgi verir misin ? AR programlama yapacak mısın ?

    MacBook Air 2017'yi ikinci bilgisayar olarak kullanıyorum gittiğim yere götürüyorum ufak yazılım işlerimi yapıyorum sıkıntı çıkarmıyor. Yavaş çalışıyor ama çalıştırıyor.

    Çok fazla programı aynı anda çalıştırmıyorsan, yüksek işlemci gücü, OpenGL gerektiren uygulamalarda bulunmuyorsan aradaki farkı anlamayacaksın bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.