Şimdi Ara

macbook pro-13 kulaklik ve mikrofon cikisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    hazir islemcileri de yenilenmisken bir macbook pro almayi dusunuyorum, donanim olarak anladigim kadariyla bana yetecek olan giris seviyesi cihazi incelemeye basladim, ancak kulaklik veya mikrofon icin sadece tek jack olmasi tuhaf geldi. ben cihazi buyuk lcd tv ye baglayip ekran olarak onu kullanacagim full hd cozunurlukte, dolayisiyla laptop da tv nin yaninda duracak, kablosuz klavye mouse setim de var, ses olarak da kulaklik cikisindan stereo amfiye ses veriyorum, mikrofon cikisina da harici mikrofon baglayip tv nin onune koyuyorum ve laptopun kapagini kapali tutuyorum. disarda bilgisayar lazim oldugunda da butun fisleri ayirip bilgisayari kapip cikiyorum.
    ancak ayni anda kulaklik girisine amfiden gelen kabloyu ve harici mikrofonu baglayamayacaksam benim icin buyuk problem olur, skype kullanmam imkansiz hale gelir en azindan, yani anliyorum minimalizm guzel birsey, oyle diger markalar gibi her tarafinda delikler portlar cart curt yok derli toplu gorunuyo eyvallah ama iste bir yandan da insan diyo yani anakarta 50 centlik bi jack ile aluminyum kasada fazladan bir matkap darbesini fazla gormus apple, cunku sanirim sadece 13 inch lerde tek kulaklik cikisi var, 15 ve 17 lerde kulaklik ve mikrofon ayri ayri yanlis gormediysem. bu olayin bir cozumu var midir bildiginiz?







  • Amfiyi tv'ye bağlayıp ses çıkışını tv üzerinden yapsanız? Nasılsa hdmi kablo ile sesi tv'ye aktaracaksınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 27 Şubat 2011; 11:59:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

    Amfiyi tv'ye bağlayıp ses çıkışını tv üzerinden yapsanız? Nasılsa hdmi kablo ile sesi tv'ye aktaracaksınız..

    dostum cevabin icin cok tesekkurler hakikaten neden benim aklima gelmedi bu.. dogru bu sekilde istersem bilgisayarin sesini tv nin hoparlorlerinden de alabilirim kisik bir sekilde, mesela ayni anda pip den ufak tv de izliyorsam amfiden yayin sesini alirim, veya tv den cikisla amfiye getirip ordan da alabilirim.
    dogru valla iste bu da donanima ozen gosterildiginin isareti, neden aklima gelmedi bu cunku laptop pc kullanan butun arkadaslarim laptoplarinin hdmi portundan sadece goruntu geldigini, ses gelmedigini soylemislerdi bana, neden, cunku ses kartiyla ekran karti icerden bagli degil birbirlerine, ama mac de o sekilde bir eksiklik yok. tekrar gozume girdi bu mac13, umarim bir haftaya falan gidip alacagim..




  • Tr ye geldimi ki cihazlar
  • O çıkış kulaklık, mikrofon ve optik çıkıştır dijital ses sistemlerini bağlayabilir DD ve DTS seste alabilirsiniz.

    Ayrıca ekran olarak lcd'yi tercih edecekseniz macbookpro yerine mac mini almak daha mantıklı geldi bana. Eğer tamamen multimedya amaçlı alıyorsanız web, film, müzik vb şimdiki macmini fazlasıyla işinizi görecektir. Temiz 2.el yada garantili sıfır yurtdışı alırsanız oldukça yüklü miktarda paranız cebinizde kalacaktır.
  • ben su anda yurt disindayim, alirsam heralde 1199 normal fiyati olan giris seviyesi i5 li mbp alirim, yoksa digerleri bence daha mantiksiz, mac mini core 2 duo, ve guncellenmemis giris seviyesi mbp donanimindaki alete 700 dolar vermek bence mantikli degil su an icin, ve tasinabilir olmasi da benim icin avantaj olur. yani ya 13 inch mbp giris seviyesi alacagim bana ogrenci indirimiyle 1099 dolara gelcek, yada vaio falan pc bakcam artik vaio mu olur ucuz olsun dersem asus falan mi olur orasini o zaman dusunurum ama laptop pc lerden daha guncellenen islemcilerle satilan model goremedim burda, hep i5 ler 480m, i7 ler 740qm, yenileri bi tek mac lerde var su anda..
    bildigim kadariyla da giris seviyesi 13 inch mbp larda ekran secenegi yok, fiks, yaniliyorsam duzeltin lutfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.