Şimdi Ara

Macbook Pro 13' 2017 anakart tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Haftasonu macbooku fisten cekip calisir halde birakmistim. Pazartesi eve dondugumde kapanmisti. Uyku modunda diye dusundum, acma dugmesine space falan bastim acilmayinca pili bitti heralde dedim.

    Sarja taktim yine bir hareketlilik yok, heralde pil tamamen bosaldi biraz bekleyeyim dedim, neticede iki gun sarjda beklettim ara ara, acma tusuna bastim. alt shift baslat vs internette okudugum kadariyla degisik kombinasyonlar denedim. Olmadi. Apple store goturdum. Adamda benim yaptigim gibi fise takip acma dugmesine basti. Anakart bozuk dedi baska biseye bakmadan bende ikna olmadim.

    kalsin cope aticam gerek yok dedim. 500 EURO dediler anakart icin. (Bu arada olaylar almanyada geciyor.). Sonra yakinlarda bir bilgisayar tamircisine goturdum, yani youtube da gordugum kadariyla multi metreyle olcup, anakart spesifikasyonundan hangi devreden ne kadar voltaj gecmesi gerektiginden bozuk cipi tespit edenler var. amerikali veya cinlilerin cektikleri videolar var. Bu tamircide anakart bozuk, bi cip kisa devre yapmis ama ben bulamam falan dedi. Ben en azindan onu tespit edebilecegini dusunmustum.


    neyse. sonuc olarak bundan once asus, dell su bu bi suru bilgisayar kullandim. uzerine su dokulenden yere dusene her tur darbeye maruz kaldilar ama catir catir calismaya devam ettiler. masa ustunde durup dururken bozulan laptopa ilk kez sahit oluyorum. Bu kadar dandik bi bilgisayar yaptigi icin apple veya resmi servise bir kurus daha kazandirmak istemiyorum.


    Acaba turkiyede gercekten bozuk kisa devre yapmis cipi bulup anakarti tamir edebilecek bir yer var mi tercihen istanbulda. Nereyi onerirsiniz ? Cuma gunu eski is yerine is bilgisayarini teslim etmistim. Persembe gunu yeni isyerinden bilgisayari alana kadar, 4 gun kendi macbookumu kullanirim dedim. 4 senedir genelde vaktimi isyeri bilgisayarinda harcadigim icin cok az kullandigim bilgisayar, 4 senede sadece ihtiyacim olan 4 gunde yapabilecegi en buyuk arizayi yapti. milletten odunc bilgisayar almak zorunda kaldim persembe gunune kadar. o yuzden apple ve uzantilarina daha 1 kurus kazandirmak istemiyorum.


    tavsiyelerinize bekliyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.