Şimdi Ara

Macbook air sadece şarj aleti ile çalışma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba macbook air 2014 model cihaz var ama şarjdan çıkarınca kapanıyordu yeni batarya alıp taktım fakat sorun devam ediyor batarya içindeki gelen şarj bitene kadar kullandım fakat şarj bittikten somra sorun yine aynı.Şarj aleti üzerindeki ışık yanmıyor şarj aleti de yeni sorunsuz. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmz68 -- 25 Kasım 2021; 22:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Elma menüsü > Bu Mac Hakkında… > Sistem Raporu… > Donanım > Güç > Pil Bilgileri > Durum Bilgileri: Durum: burada ne yazıyor?

  • Cok buyuk ihtimalle taktiginiz batarya problemli veya uyumsuz. Ne marka batarya taktiniz? Islemi yaparken bir sorun yasadiniz mi? Taktiginiz bataryanin garantisi mevcut mu?


    Sarj aletine takili iken kullanabilmenizin sebebi, cihazin sadece sarj aletinden aldigi guc ile calisabilmesidir. Ama bataryayi dolduramiyordur cunku batarya ile sistem arasinda bir iletisim problemi olabilir. Zaten sistemin sadece batarya ile aktif olamamasinin sebebi de bu.

  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    malesef cihaz ekranada arıza verdiği için bakamadım

  • cevap için teşekkürler. ürün ekranda da arıza vermişti yeni batarya ile birde ekran takıldı. ekran takıldıktan sonra bilgisayarcıya şarj da almadığını söyledim. bilgisayarcı arkadaşta laptobu 2 gün şarjda bırakmış sonuç olarak yeni ekranada çizgiler çıkmış yani ekran tekrar bozulmuş. cihazın bir önceki ekranın bozulmasının sebebi de bu şarj almaması ile kaynaklı bir sıkıtı olduğunu söyledi yani anakartı arızalı dedi ve bataryayı şarj etmiyor ekranada yüksek voltaj göndermesinden kaynaklı ekranı tekrar bozmuş dedi. şu an cihaz öylece duruyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.