Şimdi Ara

Macbook 2017 için harici ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar macbook pro 2017 touchbarsız 128 gb kullanıcısıyım , ssd artık yetmemeye başladı çok sinir bozucu bir hal aldı.Harici bir ssd alıp oraya mac os kurup artık macbooku harici harddiskten calıstırmayı düşünüyorum ancak hız v.s ne şekilde olur pek bi fikrim yok , önerebileceğiniz ssdleri paylaşabilirmisiniz.



  • Onun yerine SSD'yi upgrade edin?
  • SATA3 ise, harddisk olsa ve USB2'den bağlasanız bile oldukça tatminkar hızlar elde edebilirsin. Bende Hitachi marka SATA3 harddisk var ve 2009 Mac mini'ye USB2 üzerinden bağlıyorum manyak hızlı çalışıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac OS i harici diske kurmak çok mantiksiz.birincisi dışarı her çıktığın zaman yanında taşımak zorundasın. Ikincisi de tunderbolt 3 yüksek hızları destekler ancak macboktaki ssdler baya hızlı aynı performansı almak için baya para vermem lazım.tavsiyem Sandisk extreme modeli tunderbolt destekli hem de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı dertten muzadiribim.. Biraz araştırdım bazı özel servislerin kullandıgı ssd yi buldum. kiti ile birlikte fiyatı 2 000 tl.. Kiti ile birlikte alabilrsen iki adat ssd in olacak bu arada 4 model uyuyormuş 855 modelini alırsan şu an ki mevcut ssd den bir tık daha hızı iyi olabilirmiş.. Diger modelleri maalesef kötü.. çok pahalı dersen dönüştürücü aparatlar ile takabilirsin burada uygulayan arkadaşlar var ama dönüştürücü aparat ile ssd nin gercek hızını alabiliyormusun bilmiyorum benim o konuda şüpheleirm var.. Henüz bende bi şey yapmadım..
    https://bilendenal.com/Transcend-JetDrive-855-240GB-PCIe-3.0-x4-SSD-Kiti-TS240GJDM855.html




  • Mac OS sistemini harici bir ssd disk e taşımak yerine kurulu program ve dosyalarını harici bir SSD ye taşımanı tavsiye ederim ben kendi sistemime ek olarak usb c bağlantılı WD My Passport SSD 512GB USB 3.1 kullanıyorum hızından memnunum WD dışında Sandisk önerebilirim ama WD fiyat olarak çok daha uygundu.
  • Ssd olarak wd ve adata öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harici bir SSD kullanabilirsin, USB3.1/Type-C olursa avantajına olur; bunun için de imkanın varsa Samsung T5 alabilirsin. Veya örneğin Hikvision gibi bir marka da kullanabilirsin, ben bunu kullanıyorum. Ama T5'in daha hızlı olabileceğini düşünüyorum.

    Ayrıca bilen olursa diye bir sorum olacak, taşınabilir harici disk için kablosuz bir çözüm nasıl yapabilirim?
  • mac mini ile aynı durumdan muzaribim.
    128 GB nvm2 ssd yetmiyor. Sandisk 1 TB harici ssd alıp macOS'u ona mı kurayım yoksa sadece yukeleyecegim programları mı hariciye kurayım? bu şekilde herşeyi haricisye yuklemek zahmetli olmaz mı?

    bir de mac mininin dahili ssdsine windows hariciye macos kurmak gibi bir dusuncem var. bu mantıklı olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.