Şimdi Ara

Mac OSX Sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bi tanıdığımdan iMac aldım. Beyaz ince monitör olanlardan ama yeni seri değil. Sanırım G3 ya da G4 işlemci. Üzerinde 10.5.8 işletim sistemi var. Ben istiyorum ki buna bi firefox ya da chrome kurayım, ama hiç bi şekilde kabul etmiyor alet. Acaba işletim sisteminde mi bi sorun var diye düşünüp format atmaya çalıştım. internetten aradım ettim ama onu da bulamadım. İşletim sistemi nereden indirilir, nasıl yapılır çok yabancısıyım ben bu aletin. Sadece internete girmek için kullanıcam. Filezilla bulup kurdum, sorunsuz çalışıyo şu anda. Mesela youtube videolarını açmıyor, java applet'lerini çalıştırmıyor. Apıştım kaldım : ))

    http://origin.arstechnica.com/journals/apple.media/imac10_3.jpg

    alet aynen buna benziyor görüntü olarak.

    Şimdiden sağolun...







  • Bir de işletim sistemleriyle filan ilgili özet bilgi verebilir misiniz? araştırıyorum ama thunderbolt diyo, snow leopard diyo, tiger diyo. hangisi yeni hangisi eski, bendekine hangilerini kurabilirim? bişeyler yazıyo ama pc gibi adım adım yazılar pek bulamadım ne yazık ki...o yüzden en güvenilir kaynak olarak buraya sordum.
  • cihazın işlemcisi intel olmadığından dediğiniz uygulamarın PPC versiyonunu bulmalısınız, tabi bulabilirseniz. Eski bir ürün almışınız kısacası. Artık desteklenmiyor.
  • Bende mac os kullanıcısıyım. Konuyu çok iyi biliyorum ama maalesef en son güncel sürümü olan 10.5.8 yüklü imiş makinede. Bu Power Pc serilerinde Flash ve Videolarda ciddi bir sıkıntı mevcut. Eğer internetten filan flashlı videolu oynatmak istediğiniz bir uygulama var ise üzgünümki zor. Hele hd olanları imkansızdır. Kendimden biliyorum.İade şansınız varsa edin.
  • Arkadaşlar benim işyerindeki mac te bi sorun var. Mac iki aydır açılışında bir dünya şekli gidip gidip geliyor. Ortalama 5 dakika gib uzun bi süre devam ediyor ve sonrasında açılıyor. Acaba bu sorun neden olabilir.
  • Arkadaşlar benim işyerindeki mac te bi sorun var. Mac iki aydır açılışında bir dünya şekli gidip gidip geliyor. Ortalama 5 dakika gib uzun bi süre devam ediyor ve sonrasında açılıyor. Acaba bu sorun neden olabilir.
  • Sistem açılışında ilk sırayı ağ'a vermişsiniz sanırım.
    Şu an önümde mac yok tam ayrıntılı bilgi yazamayacağım ama sistem ayarlarından açılışı HDD'e getirmelisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.