Şimdi Ara

MAC OS KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yıla yakın bir zamandır Mac kullanıcısıyım ve şu ana kadar pek bi sıkıntı yaşadım diyemem. Bunu sebebi bir program kullanıcısı olmamam sanırım. Ama şu dakikadan itibaren Adobe(illustrator, indesign vb), Autodesk (Maya), Cinema4d, Archicad gibi bazı programları kullanmaya başlamam gerekiyor. Bunların Mac sürümleri elbetteki var ama malumunuz bunu crack ile çözmem gerekiyor. Şu an programları bulmasına bulabiliyorum ama kurulum ciddi dert. Yardım olayı ise nerede ise sıfır. Çünkü TR de kullanıcı sayısı oldukça düşük-ki program kullananları siz düşünün.
    Bu konularda Mac kullanıcısı arkadaşlar buraya bi kaç kelam bişeyler yazararsanız, birbirimizi bilsek yardımlaşsak msn yada özelden bir grup oluştursak. Mac ile ilgili tek bir kaliteli forum var. Ama crack vb. konular yasak. Şu dakikadan sonra Windowsa geçmem imkansız. Burada yavaş yavaş konuya mesaj atan sizler sayesinde 3-5 mac kullanıcısı birbirini desteklesin sıkıntı yaşamayalım.
    Ayrıca Maya ve 3D program kullanan Mac kullanıcısı arkadaşlar ciddi yardıma ihtiyacım var gerçekten. Maya da yada diğer programlarda deneme sürümlerini indirdikten sonra serial girince program normal kurulan ile aynı durumda mı oluyor. Yani eksiklikler oluyor mu? Çok teşekkürler, ilginizi bekliyorum.







  • Aradan bir yıl geçmiş. Hey gidi hey.

    Merhaba cmmr nasılsın
  • gecse bile ben cevap vereyim piratebay benide yemledin valla güleceğim yokdu hiç
     MAC OS KULLANICILARI
  • Teşekkür ederim. Dediğim gibi 1 yıl oldu neredeyse. Toplam da 3 yıla yakın bir zamandır Mac kullanıcısıyım. Program falan pek sorunumuz kalmadı artık. Bende genelde warez-bb.org kulanıyorum. Bu bilgi içinde teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.