Şimdi Ara

Mac Mini M2 (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
8
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12,300 liraya alınabilecek en güzel Mac. Mac Mini M2 (Ana Konu) 




  • 12079 apple eğitim fiyatı.

    çarşamba gelsin biraz kullanıp 8 ram'im yetip yetmeyeceğine karar vericem.

    excel dışında program çalıştırmadığım ve pek oyun oynamadığım için yeter diye düşünüyorum
  • Base model mac mini m2 alarak aranıza katıldım. Yarın cihazım teslim edilecek merak edenler için daha sonrasında bilgi verebilirim.
  • Hemen hemen 2 haftadır 16/256 versiyonunu kullanıyorum. Fan sesi olmaması ve diğer apple ürünlerim ile senkronize çalışması çok güzel. Tek sorunum bazı programları desteklemiyor. Parallels(Yıllık veya Sabit sürümde sınırsız 120$) ve VMware ile çözülüyor anladığım kadarıyla. Bu kadar şeyi yaptıktan sonra bu sistemin bir anlamı kalmıyor bence. Uygulamalara bir sürü izin veriliyor, güven vermedi bana.


    İade edip key atılmış windows 11'ime geri döneceğim sanırımMac Mini M2 (Ana Konu) 

  • Merhaba herkese
    Evde PC yok bende Ps almayı düşünüyordum arkadaşım Mac mini aldı 12.079 tl eğitim indirimli , sanırım mac pronun ekransız hali . Bütçem kısıtlı ve PC lazım oluyor eve malum .
    Hiç macOS kullanmadım iphone kullanıyorum ama kararsız kaldım fiyat harika evde monitör ve 4k 120 hz tv var , oyun için Playstation 5 var zaten .
    Yazılım yada video edit gibi işlerim yok PC günlük işler gibi film vs webte gezinme işleri için alcam . Kararsız kaldım öneriniz nedir alışmak zormu macOS a

    Almayı düşündüğüm m2 işlemcili 8 gb ram 256 hafıza olan model 10gpu
  • Andacbasarran A kullanıcısına yanıt

    Dostum nasıl cihaz ben yazılım video vs hiç biri ile uğraşmayan biriyim açıp webte gezmeye tv ye bağlayıp birşeyler açar izlerim. Monitör var elimde hali hazırda 27 inç ile güzel bir monitör. Yani bana Windows öç aratmaz oyun derdim yok ps5 var . Kararsız kaldım alsam almasam diye

  • Mac mini m2 prodaki işlemci gibi sanırım , bunun dengi m2 air değil m2 pro modeli fotoğraftaki ürün . Yani ekransız klavyesiz 12.079 tl . Almayandan aldan 700 euro , Amerika 600 dolar .
    Bu ayarda PC kasası toplasan bu performansı alamazdın zaten .

    Mac Mini M2 (Ana Konu)
  • thsnblt kullanıcısına yanıt

    4K ve üzeri monitörün yoksa keyfin kaçabilir.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    4k tv var aynı zamanda 1080 monitör
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Ama aradığım şey deneyim yani bu cihazı alanlara bakıyorum video edit yada fotoğraf düzenleme yapmış hep. Yani bu cihaz düz ben ev kullanıcısına hitap etmiyor gibi duruyor.
  • Kablosuz uygun fiyatlı klavye Mause öneriniz varmı mac miniye uyumlu
  • Mac mini m1 mi Mac mini m2 mi önerirsiniz? İncelediğimde SSD hızı hariç sanırım M2 daha iyi. 8 GB modeller macos için çok sıkıntı değil gibi ama olur da Windows kurulursa diye 16GB mı bakılmalı?

  • Bende mac mini 8/256 modelini aldım 12.079 TL muazzam fiyat günlük ve basit işler için kullanacağımdan 16 gb yükseltmesini yapmadım şuan sorun yok ilerde de umarım pişman olmam.


    iphone - ipad - airpod kullandığım için ekosisteme bağlı kullanmak müthiş rahatlık, ısınmıyor ses çıkarmıyor duvar saatinin sesini duyuyorum artık yanda bir bilgisayar kasası çalışmaması çok büyük rahatlık günlük kullanım için cihazın performans bence bu fiyat için müthiş.


    Merak edenler için world of warcraft yükledim ara ara casual oynamaya devam ediyorum son patch 2k çözünürlükte 7/10 ayar presetinde 60 fps ler görüyor çoğunlukla ana şehirde 40 lara düşüyor, random eski haritalarda 70-90 larada çıkıyor fps hiç takılma yok müthiş akıcı şekilde çalışıyor oyun 4-5 saat açık kaldı hiç performans kaybı veya ses-ısı sorunları olmadı ikinci ekranda da sürekli youtube açıktı.


    Depolama bir sorun olacak gibi görünüyor eski bilgisayarımda kullandığım 1 tb samsung 980 nvme ssd için bir kutu aldım o şekilde çözmeyi düşünüyorum performans olarakta hiç kötü değil harici bağlanan disklere göre.





  • Raskrain kullanıcısına yanıt

    Monitörünüz nedir?

  • scientia kullanıcısına yanıt

    Asus TUF VG27AQ kullanıyorum monitör olarak tb - display kablo ile monitöre bağlı, hdmi üzerinden de lg c1 televizyona bağlı aynı zamanda,

  • Raskrain kullanıcısına yanıt

    2K gözüküyor. Yazılarda bir problem yaşıyor musunuz? En az 4K olmalı deniliyor. Diğer türlü fontlarda pikselleşme oluyormuş. Yaşadınız mı benzer durum?

  • scientia kullanıcısına yanıt

    yok hocam ben hiç böyle bir sorun yaşamadım duymadım evde m1 macbook air var daha öncede eski intel işlemcili mac mini lerden kullandım 2k monitörle hiç söylediğiniz gibi bir durum olmadı.

  • Arkadaşlar macmini'mi sattım. hagibis hub var düşünen olursa verebilirim. nvme ve 2,5'' ssd girişli olan model. 1400'e vereceğim. sıfır gibi problemsiz.

  • Selamlar Mac mini m2 mi, MacBook Air 15” mi önerirsiniz? Elimde 2014 iMac ve Asus laptop (memnun değilim) mevcut. MacBook alırsam ikisini de satacağım. Mini alırsam iMac i satacağım. Hangisini alırsam alayım ilave ekran almayı da planlıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.