Şimdi Ara

mac kurulum büyük sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şirketimizde bir mac var içindeki dosyaları harddiskinden kurtarmayı başardım ancak ne yaptıysam kurulum yapamıyorum. ilk girilen id ve şifreyi firmada kimse bilmiyor. buna en basit şekilde nasıl os kurarım acaba ? 20" imac 2.0ghz 1 gb ram 250gb hdd var.



  • biraz klasik olacak fakat OSX kurulum DVD si ile format atıp yeniden kurman iyi olur. 1GB RAM 32bit leo veya s.leo ile ancak çalışır. RAM terfisiz 64bit lion çalışmaz. hiç format atmadan şifresini kırmak mümkün cunku osx şifreyi belli bir dizinde tutuyor oradan alarak rainbow table yöntemiyle çözülebilir ancak maliyetli iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    biraz klasik olacak fakat OSX kurulum DVD si ile format atıp yeniden kurman iyi olur. 1GB RAM 32bit leo veya s.leo ile ancak çalışır. RAM terfisiz 64bit lion çalışmaz. hiç format atmadan şifresini kırmak mümkün cunku osx şifreyi belli bir dizinde tutuyor oradan alarak rainbow table yöntemiyle çözülebilir ancak maliyetli iş.

    hocam cihazın dvd sini cıkarmıslar harici dvd bağlasam usb den bu seferde 4.7gb a dvd sığmıyor. 1gb ram var aynı cihazdan bir tane daha var şey mümkün olur mu acaba? bu dvd olayıyla halledemezsem diğer cihazın hdd sinin imajını alıp buna yüklesem komple olur mu acaba ?

    format şart cunku belgeleri aldım ve disk izlencesinden diski sildim.
  • Olur. Disk İzlencesi veya Carbon Copy Cloner ile HD e imaj basmak mümkün. Bu arada ben de coğu kez harici DVD writer ile kurulum yapıorum cunku çoğu Mac dahili DVD leri tozdan kısa sürede etkilenip çalışmaması ile ünlüdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    Olur. Disk İzlencesi veya Carbon Copy Cloner ile HD e imaj basmak mümkün. Bu arada ben de coğu kez harici DVD writer ile kurulum yapıorum cunku çoğu Mac dahili DVD leri tozdan kısa sürede etkilenip çalışmaması ile ünlüdür.

    hocam yarın öncelikle başlangıc diski seçmeyi unutmusum usb yi takıp onu deneyeceğim olmazsa 8.5 gb lık dvd ye snow leopard ı yazıp deneyeceğim o da olmazsa disk imajı alıp halletmeyi deneyeceğim.
  • Bilgisayar açılış sesini duyduğunuzda cmd R basınız recoveryden siliniz ?
  • Yardimci olan arkadaş Lara tesekkurler. Cihaza kurulumu yaptım snow leopard kurdum uygulamaları kurdum gayet güzel çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.