Şimdi Ara

Mabook Pro Siyah Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar bir kac hafta once macbook'umu acmaya calistigimda siyah ekranla karsilastim internette cok arastirdim yabanci forumlardan ogrendigim bir suru cozum yolunu denedim duzelmedi cok buyuk ihtimalle donanımsal bir problemden kaynaklaniyor.Gercekten apple uzdu yani neredeyse hic kullanmadigim bir cihaz alali 7 ay oldu 6000 lira verdim boyle kolay bir sekilde bozulması hic olmadı.Apple geniustanda randevu alamiyorum herhangi bir fikri olan varmi buyuk ihtimalle yenisiyle degistiriceklerdir diger yetkili servislere guvenebilirmiyim tecrubesi olan varmi?

    Macbook almayi dusunen arkadaslarada hic tavsiye etmiyorum ozellikle casual bir kullanici degilseniz yani cesit cesit program kullanmaniz gerekiyor elektronik devre tasarim programlari kullanmaniz ,vb. gerekiyorsa cok sıkıntı yasiyorsunuz gerci windows kurabilirsiniz tam uyumlu donanım ile ama yinede okadar pahali bir laptop icin degmeyecek kadar ugrastiriyor.



  • Açılışta kurtarma moduna alarak OS X'i yeniden yüklemeyi deneyin derim. İnternetten indirip yükleyecektir.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Cok guzel tavsiye benimde ilk denedigim seylerdendi ancak kurtarmadi maalesef.

    WIT2,5 km
    ORTABAYIR MAH. DEREBOYU CAD.
    NO:144/A GULTEPE
    ISTANBUL 34413
    +90 212 270 20 52

    Apple yetkili servislerine baktim bana en yakin olani burasiydi buraya goturdum .Sali gunu teslim ettim cuma gunu aldim aleti herhangi bir ucret talep edilmedi ayrica guler yuzlu ve kibardi calisanlar.
    Sorunuda ekranın sigortasiyla alakaliymis nedenini adamda tam bilmiyordu. Ekranı tamamen degistirmisler suan duzgun calisiyor yinede nadir kullandigim bir aletin boyle kolay bozulması uzdu gercekten.
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim. Güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.