Şimdi Ara

Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
96
Favori
48.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fagala kullanıcısına yanıt

    Öyle oluyor zaten. 5 kavanoz al 100 lira diyen adamın elinde de analiz raporu vardı Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte o yüzden marketten al geç, anavarza kilosu 250 tl.

    https://www.happy.com.tr/anavarza-cicek-bali-850-gr

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizlerin düşüncesi doğrultusunda kilogramı 100TL'den "ne olursa olsun balı" da tedarik edebiliriz. O zaman buradaki yorumları sizler bile hayal edemezsiniz.

    Ancak biz süreklilik ve devamlığın da yanında güveni sağlamak için de buradayız. Geçmiş sayfalarda bulunan geri bildirim ve referanslar da buna örnektir.

    Eğer bizden alışveriş yapmış, ürün ve hizmetimizden memnun kalmadıysanız, dilediğiniz gibi yorum yapmakta, fikirlerinizi beyan etmekte özgürsünüz. Biz müşterilerimizden "özellikle objektif" yorumlarını beyan etmelerini istiyoruz.

    Burası bizim sanal dükkanımız. Gerçek hayatta X esnafına ait A dükkan; sahibi, çalışanı veya müdavimi Y esnafına ait B dükkanına gidip "X esnafı / A dükkanındaki ürünleri tercih etmeyin, Y esnafı B ürünlerini tercih edin diyemiyorsanız, lütfen burada da aynı şekilde davranın ve emeğe saygı gösterin. Şahsi tavsiyelerinizi özel mesaj yoluyla iletmenizi rica ediyoruz.

    Anlayışınız için teşekkürler.




  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    100 liralık bal da olmaz ama 300 lira normal fiyattır, senin bal için de analiz yapılsın yapılmasın muhabbeti dönmüş, analize bakacaksan markette çok satılan ama dandik de olmayan Anavarza alınabilir dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.

    - Duyuru Mesajı:

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/Kimya Bölümünde iki tane arkadaşım var(birisi yüksek lisans bir tanesi de doktora öğrencisi). Umut Bey'in geçmiş sayfalarda vermiş olduğu tavsiye üzerine onlarla iletişime geçtim. Yarın bal analizi ile ilgili bilgi(yapılabilir mi, neler gerekli, süreç, ücret vs.) alacaklar. Detayları "şeffaf" bir şekilde buradan duyuracağım.

    İyi akşamlar dileriz.
  • Bizlerin de söylemek ve anlatmak istediği aslında buydu. Biz analiz yerine; yerinde alışverişi, alışveriş yapılmasa bile ziyaretimize gelmelerini ve çay çorba ikramımızın yanında üretim sürecine dahil olabileceklerini ve ürünlerimizi deneme fırsatı bulabilecekleri konusunda birkaç kez davette bulunduk. Hatta geçmiş sayfalarda bir forum üyemiz elden alışveriş yapmak istediğini söyledi, özelden numaramı da gönderdim ancak kaç hafta geçti, herhangi bir geri dönüş alamadım. Ayrıca ürün ve hizmetimizden memnun olmayan forum üyelerimize/müşterilerimize garanti de veriyoruz. Ürünlerimizi deneyip memnun kalmayanlar, koşulsuz şartsız iade edebilir. Yediği kadarı helali hoş olur, ödediği miktarın tamamının iadesi de sağlanır. Madem analiz isteniyor, bizde gerekeni yapacağımızın beyanatını veriyoruz.

    Ayrıca vergi konusunda da bir açıklama yapma gereği duyduk. Bulunmuş olduğumuz konum ve durum itibariyle, her müşterimize fatura/fiş kesemeyeceğimiz için, 300TL * elimizdeki mevcut bal; 200TL * elimizdeki mevcut arı poleni stoğu için toplu bir şekilde vergimizi(hem gelir vergisi hem de KDV) ödedik.

    Bunu söz konusu yapmak istemezdik ancak biliyorsunuz ki sipariş tutarlarının %5'ini, vakıf ve derneklere bağışlamaktayız. Ürünlerimiz için ödememiz gereken vergi miktarı da, %1 - KDV'dir. İşin özü %5 bağış yapmanın yanında da neden %1 vergi ödemeyelim?

    Vergisi ödenmiş ürün stoklarımız bitince, gerekli aksiyonları aldıktan sonra her siparişe fatura/fiş eklemeyi hedeflemekteyiz. Yine yukarıda belirttiğimiz gibi eğer konum ve durum itibariyle mümkün olmazsa, vergisini ödenmiş stok(bal ve arı poleni) ile ilgili faturayı, ilk sayfa/ilk mesaja ekleyeceğiz.

    *Ekleme: Mevcut ödenmiş vergi faturası eklenememe sebebi, dayımın faturayı bulamayışıdır. Mevcut muhasebeci ile de yollarımız -kötü- ayrıldığı için, iletişim kuramıyoruz.

    Sevgilerle,

    Mabolla Organik Ailesi - Berkan ve Fatma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 4 Mart 2024; 0:24:10 >




  • Han bal satışınız da var mı?

  • TatarSüvari T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Yalnızca süzme çam balı ve arı poleni satışımız mevcuttur.
  • Ben de arkadaştan yaklaşık bir ay önce 2 kavanoz bal siparişi vermiştim. Karaböğürtlen kasabasında yaşadığım kötü bir deneyimden sonra market balı yemeye başlamıştım ama arkadaşa bir şans vermek istedim.

    Tabiki damak tadı farklı olabilir, kişiden kişiye değişebilir ama biz gerçekten balı çok beğendik ve severek tüketiyoruz. Ayrıca arkadaş çok ilgili kendisine teşekkür ediyorum.

    Kendisinden 2 kavanoz daha siparişim olacak.

  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Dilediğiniz zaman seve seve yardımcı olmak isteriz.

    Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

    Bal işi şans işi her kovan farklı size bir şey dediğim yok. Aynı markanın iki aynı model balı ikisinin tadı farklı. Bu kötü olduğunu göstermez.

    Sizle ilgili yanlış bir şey demedim. Bal sevenler alıp denesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estağfurullah, yanlış anlaşıldık galiba. Biz sizin yorumunuzu destekler nitelikte bir "genele açıklama" olarak cevap verdik. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysek, özür dileriz.

    Bal gibi tatlı günler dileriz🍯
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim

    Yanlış anlaşılma değil de belki dışarıdan okuyan beni yanlış anlar diye açık yazayım dedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.