Şimdi Ara

M.A.R.S. Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  M.A.R.S. Online


    GAMETOLIA (Oyunun Anavatanı)

    Oyun tutkunlarının favorisi olacak yeni oyun portalı ve Dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan Epic Games’in yeni jenerasyon TPS oyunu M.A.R.S'ın Türkiye oyun yayıncılık haklarını alan MiniPay, yeni açtığı oyun portalı Gametoliaile Türkiye’deki oyun piyasasının 1 numarası olacak.

    Türkçe, online ve ücretsiz olarak oynanabilen, yeni jenerasyon, çok oyunculu, 3. Şahıs atış oyunu (MMO-TPS ) M.A.R.S, dünya çapında en gelişmiş 3D oyun geliştirme motorlarından bir tanesi olan Unreal Engine 3 .5 ile geliştirilmiş ve 8 büyük ödül kazanmıştır.

    M.A.R.S 31 Temmuz’da kapalı Beta versiyonu ile piyasaya girdi, 20 Eylül’de ise Açık Beta süreci başladı, bu kısa süre içerisinde kayıtlı kullanıcı sayısı 200.000’e ulaştı ve hızla artmaya devam ediyor.

    Oyunu oynamak, daha detaylı bilgi almak ve tüm gelişmelerden haberdar olmak için Gametolia web sitesini (www.gametolia.com ) veya Facebook üzerinden M.A.R.S sayfasını (http://www.facebook.com/M.A.R.S.Gametolia) ziyaret edebilirsiniz.

    [DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=isxyh8PdJHI&feature=youtu.be







  • lan yeter şu iğrenç oyunu görmekten bıktım facebookta orda burda her yerde reklamı var birşeye benzediği yok bildiğin çöp ftp fps işte wolfteam gibi
  • Saçma.
  • 18 Nisan'da M.A.R.S Online tam sürüme geçiş yapıyormuş ve 6 tane yeni harita oyuna ekleniyormuş. Bunların yanı sıra mağaza kısmında da çok ciddi bir eşya eklentisi yapılmış.

    Robot savaşları ve Firavun haritaları en çok dikkatimi çeken 2 harita oldu.
  • Harika bir oyun arkadaşlar öyle demeyin..
  • BEYLER BANA acil yardim lazim lütfen ben almanyadan katiliyorum oyuna ve dün indirdim cok güzel bir oyun hosuma giti FAKAT, oyuna girerken bazen oyun LOAD screen de takiliyor yani Charakterimi secmek istersem ve devami gelmiyor. Oyunun icine bazen oyunlara girmiyor bazen giriyor, sol alt tarafinda SISTEM BAGLANTI yok edildi diyor ama baska oyunlara basinca giriyor anlamadim ben bu isi :
    BIlgisayrim detaileri :

    Prozessor : Intel(R) Core(TM) i7 CPU
    Install olan Ana bellek : 4,00 GB (2,99 GB kullanilir)
    System : 32 Bit
    Grafik karti : ATI Readon HD 5450

    Ayri ca bilgisayarimin üzerinde STEAM var ve Steam acik birakirsam oyuna bazen giriyor bazen hic girmiyor kapatirsam oluyor bu neden peki lütfen yardim edin!
  • Oyunun destek sistemine ulaşırsan yardım ederler herhalde,ticket falan belki:D
  • çok iyi abi. grafikler falan aşmış harbiden. daha önce görmediğim için üzüldüm :D:D
    bu arada takım arıyorum oyun adım he1160y burdan yazarsanız ben size ulaşırım
  • hellboy kardeş sana özel mesaj attım biz de arklarla yeni başladık oyuna. ekle beni konuşalım birlikte oynayalım. en azından şu robot görevlerini vs. yaparız : )
  • Bu oyunu da veletler sarmıştır herhalde.
  • çoluk çocuk uçuruyor kafa
    grafikleri az daha zorlasalar GTA V olacak.. :D
  • çöp
  • kardeşim çöp demişsin de neye dayanarak çöp diyorsun oynadın mı oyunu 1 kere. gir dene Türkiye'deki ücretsiz oyunlar arasında en iyisidir M.A.R.S Online gerek grafikleriyle gerekse de içeriğiyle. PVE ve PVP modlarının yanında robot savaşları da bulunuyor. Gir bir dene sonra çöp de. Aa ama yok sen herşeyi çok iyi bilirsin ondan sadece "çöp" yazarsın.
  • selamisahin54 S kullanıcısına yanıt
    buna oyun diyorsan git bi
    Blacklight:Retribution
    CrossFire
    BattleField Play4Free
    Warface
    oyna da oyun gör
  • beyler takım kurdum dün. bi kaç kişiyiz katılmak isteyen varsa nickini yazsın!!
  • oyun güzel ya haksızlık etmeyelim şimdi adamlar yapmış abi..
  • Tüm bunları lafta yazıyorsun detaylı bir analizini yaptın da mı kaliteli bir oyun için "buna oyun diyorsan" bıdı bıdısı yapıyorsun. Epic Games tarafından yapılmış bir oyun bu. Hani şu Unreal Engine grafik motorunun yapımcısı olan şirket. Aynı zamanda MARS Online içinde kullanılmış olan grafik motorundan bahsediyorum. Türkiye'deki oyunlar içerisinde siper alma bir tek bu oyunda vardır. Robot savaşları sadece MARS Online'da yer almakta. Hangi oyunda birden fazla pve modu bulunuyor? Bu oyundaki kadar hangi oyunda harita ve mod çeşitliliği var? Araştırmadan detaylı analiz yapmadan atıp tutma lütfen.

    Blacklight: Sönük bir oyun.
    CrossFire: Counter çakması.
    BattleField: İki oyun hikayesi arasında çağ farkı var.
    WarFace: Yeni çıkmış hata dolu bir browser oyunu.
  • oha ibret aldım orta okullular için özel oyun bu nutkum tutuldu şerefsizim
  • Freddy67 F kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki oyunlar ne demek ya yurtdışındaki oyunları oynamayamıyor musun? Siper alma istiyorsan GRO oyna.
    MARS Unreal kullanınca iyi BL:R kullanınca sönük
    CrossFire'ın modlarını yazsam yeter sanırım çeşitlilik için.
    Sonra gelip analiz yap diyor bide acaba analizi nereden duydun sen git Wolfteam oyna o da Türkiye'deki oyunlardan.
  • Türkiye'deki oyunları nasıl anladın acaba, lokasyonu yapılmış olan oyunlardan bahsediyorum. Türkçeleştirilmiş, yerelleştirilmiş bilmem anlatabiliyor muyum. Blacklight'ı kaç kişi oynuyor TR'de ccu'larından haberin var mı da iğneleme yapıyorsun :) Yaz CrossFire'nin modlarını da görelim mağrifetini :)

    İyi bir analiz yap sonra gel kötüle oyunu. Wolfteam benim ilgimi çekmiyor Zaris isimli üyenin söylediği laf Wolfteam için; "orta okullular için özel oyun"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.