Şimdi Ara

LYS COĞRAFYA +18 NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar final lys soru bankası delta lys özet coğrafya ve 20 li karekök çözümlü deneme aldım ancak nasıl çalışacağımı bilemedim, kaç günde biter temelim iyi değil yardımcı olur musunuz rica ediyorum ?



  • Narlısehriye kullanıcısına yanıt
    Soru bankasından mekansal bir sentez türkiye, nüfüs gibi önemli konuları bitir geç denemeye deneme çözerken ara ara da o özeti oku işte.Şu özet nasıl güzelse ben de almayı düşünüyorum?
  • Konu anlatımı yapmaya gerek yok mu diyorsun sadece önemli konuları mı işleyip sorularını çözüp sonra full denemeye mi aban diyorsun, önemli konular nedir ?

    Güzel özet geçmişler ben beğendim.
  • Narlısehriye kullanıcısına yanıt
    Önemli konular işte salt bilgi gerektiren konular, yorum soruları artık sana kalmış zaten onları ancak soru çöze çöze pekiştirirsin. E özetler iyiyse ordaki bilgileri düzenli tekrar edip deneme çözmek yeterli olacaktır herhalde.Yoksa tüm konuları tek tek okuyayım baştan sona sonra soru bankası bitireyim sonra denemeye geçeyim dersen sınava kadar yetişmez büyük ihtimal,ben de aldım bi soru bankası nüfusta,göç,yerleşme,ekonomi politikaları gibi konularda eksiğim vardı onları çözdüm şimdi geçicem denemeye her gün 1 2 tane.Bu şekilde 18'in altına düşmeyiz herhalde ygs felsefe,din soruları gibi değişik tip sorular gelmedikçe
  • He bir de bu nato,unesco gibi örgütler,g8 ülkeleri gibi güncel şeyleri bilirsen faydalı olur çoğunlukla geliyo her sene bir tane 12. sınıfın son üniteleri işte Küresel ortam,bölgeler,ülkeler falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.