Şimdi Ara

lys çalışamıyorum bir yardım arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben aslında bu sene çok iyi çalışıyordum ta kiii ygs açıklanana kadar.. ygs1 48k ygs2 58k bunu öğrendikten sonra adam gibi bir daha çalışamadım. ama seneye tekrar hazırlamak istemiyorum kafayı yerim heralde. hedefim istanbu lda diş yarı burslu özel falan da olabilir keşke tabi. 1 aydan az bir süre kaldı aslında mat konular bitti gibi bir şey zaten ygs den önce de lys konularına çalışıyordum. 40 ve üstü yapıyorum matta. geometri eskiden iyiydi ama 2 aydır bakmayınca tabi 18 falan yapıyorum. ama fenim berbat sanki hiçbir sey bilmiyormuş gibi hissediyorum fen sınavlarında ezberim çok kötüdür bir sürü formül falan var zaten. çalışmak istiyorum ama ümitsizlikten ve stresten hiç bir şey aklımda kalmıyor sizce bu saatten sonra yetiştirebilir miyim? nasıl bir çalışma programı yapmalıyım? bu arada fen netlerım fizik 10 civarı kimya biyoloji de 17 civarı. lütfen bilen biri bir şey söylesin arkadaşlar..







  • Fizik çalıs her şey iyi olacak kardesim son 1 ay bence mızmızlanacak zaman bile kalmadı otur çalıs işte 1 ay sonta arkana bakma neden çalısmadım deme otur fizikten son kısımları meb kitapından roman okur gibi oku sonra birde test çöz basit testler yani yargılı sorular çöz inş basarırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gameoftargaryen

    Arkadaşlar ben aslında bu sene çok iyi çalışıyordum ta kiii ygs açıklanana kadar.. ygs1 48k ygs2 58k bunu öğrendikten sonra adam gibi bir daha çalışamadım. ama seneye tekrar hazırlamak istemiyorum kafayı yerim heralde. hedefim istanbu lda diş yarı burslu özel falan da olabilir keşke tabi. 1 aydan az bir süre kaldı aslında mat konular bitti gibi bir şey zaten ygs den önce de lys konularına çalışıyordum. 40 ve üstü yapıyorum matta. geometri eskiden iyiydi ama 2 aydır bakmayınca tabi 18 falan yapıyorum. ama fenim berbat sanki hiçbir sey bilmiyormuş gibi hissediyorum fen sınavlarında ezberim çok kötüdür bir sürü formül falan var zaten. çalışmak istiyorum ama ümitsizlikten ve stresten hiç bir şey aklımda kalmıyor sizce bu saatten sonra yetiştirebilir miyim? nasıl bir çalışma programı yapmalıyım? bu arada fen netlerım fizik 10 civarı kimya biyoloji de 17 civarı. lütfen bilen biri bir şey söylesin arkadaşlar..

    Aynı durumdayım ben de diş istiyorum ama seneye kalırsam da kafayı yerim zaten hazırlıktan dolayı bir sene kaybım var yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • modern fizik falan batırıyo zaten beni dinamiğim gayet iyiydi ama bu son kısımlar yüzünden fizikten nefret ediyorum ama dediğini yapıcam teşekkür ederim
  • senahizm S kullanıcısına yanıt
    zaten bu bir yılda psikopata bağladım ama yazın eğer başaramazsam düzeliceğimi de sanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gameoftargaryen

    zaten bu bir yılda psikopata bağladım ama yazın eğer başaramazsam düzeliceğimi de sanmıyorum

    Al benden de o kadar
    Bu seneyi zor bitirdim bir sene daha bu psikolojiye katlanamam galiba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.