Şimdi Ara

LVP UP geri alma ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar baska baslıkların altına bu soruyu cogu kez yazdım ama kimse bi cvp vermedi lvl 20 de cıkan bir görev var bu görevle verdigim skilleri geri alabiliyorum ama baya masraflı. ancak lvl up yaptıgım seyi geri alabiliyormuyum. forumu okudum arkadaslar okun ilk skilini acın kasın diyorlar ama ben actım oka da 10 lvl verdim bunu nasıl geri alabilirim. cünkü 300 sınırlaması var ve ben onu geri almak istiyorum lütfen yardım edin.



  • işte bunu skill sıfırlaması ile yapıcaksın.herbaliste gidip gorev al jangan ya donwhangta daha sonra 10 ta cursed herat war onları toplayacaksın sonra da tekrar herbaliste gelip gorevi vericeksin o da sana bir potion verecek sonra da pacheondaki mastery lvlını düşürüceksin yaklaşık 20-25k olması lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: latsbell

    işte bunu skill sıfırlaması ile yapıcaksın.herbaliste gidip gorev al jangan ya donwhangta daha sonra 10 ta cursed herat war onları toplayacaksın sonra da tekrar herbaliste gelip gorevi vericeksin o da sana bir potion verecek sonra da pacheondaki mastery lvlını düşürüceksin yaklaşık 20-25k olması lazım.


    ya ben denedim de lvl up sıfırlanmıyor du diger lerini indirebiliyordum yani verdigim 10 lvl i geri alabilirim diyorsun yani su 300 sınırı olan lvlden bahsediyorsun.
    eger öyle ise yeni char acmama gerek yok cok iyi olur bu. yardımın iicin sagol
  • evet dediginin aynısını soyluyorum.10lvla sıfırlayabilirsin ama para ister.onemli degil.ayrıca sen onu sıfıra indirirken ilk skill war ya anti devil bow heralde ilk once açtıklarını kapatmalı sonra da mastery lvlını düşürmelisin bu konuda sana bilgi veremeyecegim kusra bakma hiç yapmadım.
  • lvl 20 de baya masraflı olur çünki paran olmayacak ama 30 gibi olunca rahatlıkla geri alabilirsin
  • hangi serverdasın onu soyle de olmazsa para yardımı da yaparız.bir de sen sadece cursed heratleri topla sonra kokten silersin.tembeler dogru demiş şimdilik topla ilerde halledersin 30 lclda mastery lvlı full olmuyor nede olsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurs06 -- 24 Haziran 2006; 15:47:49 >
  • ben lvl 28 im elimdeki esyaları satarım birseyler yaparım hallederim artık yardımlarınız icin sagolun babel serverindayim eger sizde ordaysanız beraber takılalım para yarddımı iccin sagoolun ama ben halletmeye calısırım. babeldeyseniz bana mesaj atın cinmax adım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.