Şimdi Ara

Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık iki hafta önce Asus K42JC modelinde bir bilgisayar aldım(windows-7 64-bit).Fabrikadan bütün driverlar yüklü olarak gelmiş ama 1 gblik ekran kartımı tam kapasite kullanamıyorum.Hangi driver'ı yüklediysem olmadı.Hatta Nvidia bu sabah yeni versiyon driver'ı koymuşlar siteye onu da yükledim ona rağmen yine olmadı.Sorun tam olarak şu ; driver'ı yükledikten sonra eğer bilgisayarı baştan başlatmazsam sorun yok sorunsuz çalışıyor optimus sistemi de devreye giriyor.Ama ne zaman bilgisayarı baştan başlatırsam "Hoş Geldiniz" yazısına kadar normal açılıyor ondan sonra bilgisayar donuyor ve hiç bir şey* yapılamıyor.Bilgisayarı kapatıp Güvenli Mod da açıp yüklediğim driver'ı sildiğim zaman sorun ortadan kalkıyor ama ben 1 gb lik ekran kartını kullanamıyorum.Şu an için 64 mblik Intel Grafik Kartını kullanıyorum istemeyerek de olsa.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.







  • eger yenı aldıysan aldıgın yere gotur cunku en ufak mudahalede bıle ( bios guncelleme ) garanti dısı bırakabılıyorlar pc.
  • o zaman inş. bişey olmamıştır çünkü senin dediğin o bios güncellemeyi ben dün yaptım bek bişey farkettiğini zannetmiyorum ama inş.bişey olmamıştır.
  • aldıgın yer buyuk ıhtımalle garantiye gonderıcek eger garantide yazılımsal sorun warsa belkı ugrasmayıp sana yıkabılırler bu kucuk bı olasılık ama donanımsal bıor arıza warsa yaptıgın guncelleme kayda alınmaz die dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 19 Ocak 2011; 15:24:13 >
  • umarım öyledir.teşekkür ederim ilgilendiğin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.