Şimdi Ara

lütfen yardım, internet problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Masaüstü bilgisayarın yerini değiştirdim, ethernet kablosunu takıyorum bağlanmıyor. Sınırlı bağlantı diyor, elle ip ve dns verdim gene olmadı. Ayrıca aynı kabloyu başka bilgisayara taktığımda sorunsuz çalışıyor.

    Bu arada internet seçeneklerinden yerel ağ ayarlarına girdiğimde "otomatik yapılandırma komut dosyası kullan" işaretliydi "http://go.navige.com" onu kaldırdım ancak gene olmadı ve süreklihttp://go.navige.com adresi o kutuda silik olarak görünüyor. acaba sorun bu olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkartal -- 23 Ağustos 2010; 11:58:49 >



  • modem veye switch ne kullanıyorsanız fişini çekip 15 sn bekleyin tekrar takın.özellikle switchlerde voltaj düşüklüğünden kaynaklı bu tarz sorunlar çıkabiliyor.
    ethernet kablosu veya pc ethernet girişi ucunda oksitlenmeden kaynaklı temassızlık olabilir.sert bir tazyik için sertçe uçlarına üfleyin.
    sorununuzun explorer ayarları ile bir alakası yok.
  • switch kullanıyorum, dediğinizi denedim ama malesef olmadı. Benim kafamı karıştıran başka bilgisayara takınca çalışıyor olması, ethernet kartı bozulmuş olabilir diye düşündüm ama, eski yerindeyken çalışıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkartal -- 23 Ağustos 2010; 12:14:49 >
  • swich ile ilgili bir problem kesinlikle.swich i daha uzun süreli kapatın.deneme şansınız varda direk modeme taktıgınızda net gelecektir.yada swichi değiştirdiginizde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.